10000 TL Sistem Toplama

chkjz

Kilopat
Daha fazla  
İyi forumlar diliyorum. Değerli vaktinizi ayırıp bana sistem önerir misiniz? Ryzen düşünmüyorum. İmzadaki monitör ile kullanacağım. Fakat en kısa sürede 2K 144Hz monitöre geçeceğim. Şimdiden teşekkür ediyorum. İşlemci olarak İ7 8700 düşünüyorum. 6 çekirdek ve 6 izlek olmasından dolayı.

Kardeşim i9 9900k alabilirsin, ekran karti olarak 1080 Ti olabilir. 16 GB RAM alsan yeter. Kingston ya da Corsair. Anakart bir onerim yok kasa ona uyumlu alırsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten konu açmamın nedeni, daha önce kullandığı parçalardan insanların memnuniyeti. Yanlış birşey almak istemiyorum.

i7 8700K al o zaman, kullanan çok kişi memnunlar. Ekran karti iyi zaten, SSD almayı unutma Samsung 960 Evo alabilirsin. En az 480 GB al oyun oynayacaksan.

Son düzenleyen: Moderatör:
i7 8700 İşlemci, MSI Z390M Anakart( Ram frekansı maksimum 2666 MHZ desteklediği için B360 almadım.), RTX 2070 Ekran kartı. 16 GB 3200 MHZ RAM. Harddisk mevcut. İhtiyacım olan kasa ve güç kaynağı yardımcı olursanız sevinirim. O.C yapmayı düşünmüyorum. İşlemcı soğutucusu ise silverstone thundra 240MM sıvı soğutma düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı