10000 TL Sistem Toplama

basoda

Centipat
Merhaba arkadaslar. 10000 TL'ye kadar oyun icin ve sonradan daha da yukseltebilecegim bir sistem tavsiyesi yapar misiniz? Ekran haric olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci:
Anakart:
RAM:
Ekran kartı:
Depolama:
PSU:
Kasa: ePttAVM - Aerocool Airhawk Duo Cam Yan Panel 2x20cm Ön, 1x12cm Arka Adreslenebilir Duo RGB Fanlı 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası
Veya: Aerocool Aero One Eclipse ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa

11.340TL yapıyor. Anakartı B450 Tomahawk MAX yaparsak 10.650 yapıyor. SSD'i 500GB'e çekerseniz 10.000TL yapar. Size opsiyonel olarak +%10 fiyatlı şekilde dizdim sistemi. Ayrıca işlemciyi 3600X yapabiliriz, her türlü yeter. Ayrıca X570 yani PCIe4 olsun isterseniz dediğim gibi işlemciyi 3600X'e çekersek SSD'den kısmak zorunda kalmayız.

Son düzenleme:
Bu arkadas cok iyi dizmis. Gayet mukemmel, ustune tavsiyemiz yok. Butce derdi olmadigindan AMD almaya da gerek yok. 2070 Super iyi olmus bu sisteme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben de 10800 Tl civarı bir PC topladım.
İşlemciyi 3800X (Tray) koydum istersen onu 3700X ile değiştirebilirsin eğer Tray işlemci almak istemiyorsan.
RAMLER:

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    15,6 KB · Görüntüleme: 35
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı