10000 TL Sistem Toplama

Dlss nedir bir de 2060 alsam daha mı iyi olur bu karttan sen de fanboyluk yapmıyor musun şu an? Ayrıca AMD fanboyları da ortada bir şey yokken fanboy olmuyor herhalde bir bildikleri var
DLSS değil DLSS 2.0 bak normal şartlarda kaile almıyorum asıl hesabım kapatıldığından beri böyle şeyleri fakat genç birisin. Fikir olsun. Ben sana iki teknoloji ismi verdim ve bunlar çok kritik dedim. Bunlara bak araştır. Bilgiyi araştırıp ulaşmayı öğren. Gelişmiş ülkelerin insanlarıyla diğerlerini ayıran fark bu. Bizimkilerde bu özellik çoğunlukta yok. Bize bunları gösterenlerde yoktu onuda söyleyeyim bak ben sana yine geldim söylüyorum anlayan birisi olarak. Yüksek sınıf kartlara girdiğin zaman şu anda tercihin Nvidia olsun. Bunu kendin araştır gör.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Her şeyi anlatmış adam videoda zaten. Eskiden bilgiye ulaşmak zordu arayan bulamazdı. Şimdi bilgi kaynağı çok, gözlerine sokuyoruz almıyorlar. Yapacak bir şey yok dostum.

Her şeyi anlatmış adam videoda zaten. Eskiden bilgiye ulaşmak zordu arayan bulamazdı. Şimdi bilgi kaynağı çok, gözlerine sokuyoruz almıyorlar. Yapacak bir şey yok dostum.

Reis ben RX 5700 XT almayı düşünüp vazgecen biri oldum ku kartlar ne zaman çıkacak.

Reis ben RX 5700 XT almayı düşünüp vazgecen biri oldum ku kartlar ne zaman çıkacak.
Usta ben de RTX3060'ı bekliyorum. Eli kulağında yeni kartların tam tarih veremem tabii ki ama beklemeye değer bence. RayTracing tüm seride olacak ve RTX3060'ın RayTracing çekirdek gücü en az RTX2080 kadar olacak diyorlar.

Fiyat 4000TL'yi geçer mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Büyük ihtimalle geçecek.

V

Kaç Lira olacak kart? Tahimini

Bu arada AMD kartlar RTX 3000 serisi kartlara göre çok daha iyi olacak. RDNA 2 ile Ray Tracing geliyor.Son olarak Radeon İmage Sharpening 2 de gelebilir.
V

Kaç Lira olacak kart? Tahimini
3800 üzeri kesin bekliyorum ben.

Öncellikle ben B550 bekiyorum AMD'nin yeni ekran kartları ve NVIDIA'nın yeni ekran kartlarının gelmesini de bekleyeceğim sistemim geleceğe yönellik olsun en azından değil mi elimde vakit gecirecek bir PC var imzamdaki monitörü sattıp 2K bir monitör almak mantıklı değil mi? Sonunca alacagımız kartlar 2K ve 4K'yı +60 FPS oynatacak kartlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…