Bazıları işlemci çok ısınıyo intel al gibi önerilerde bulunuyo forumlarda görüyorum bu doğru mu 3600x 80-85 derecelere çıkıyo deniyo ve anakartta ne gibi bi sıkıntı olabilir ne önerirsiniz
Bazıları işlemci çok ısınıyo intel al gibi önerilerde bulunuyo forumlarda görüyorum bu doğru mu 3600x 80-85 derecelere çıkıyo deniyo ve anakartta ne gibi bi sıkıntı olabilir ne önerirsiniz
B450M S2H ile değiştir, VRM olarak daha iyi. Bir de sorun çıkacağını sanmıyorum, ''x'' modelinin stok fanı daha iyi. Yine öyle muhteşem sıcaklıklar elde etmezsiniz ama kötü de olmaz.
Kasa olarak da Zalman N5 ile değiştir değiştirebiliyorsan.
B450M S2H ile değiştir, VRM olarak daha iyi. Bir de sorun çıkacağını sanmıyorum, ''x'' modelinin stok fanı daha iyi. Yine öyle muhteşem sıcaklıklar elde etmezsiniz ama kötü de olmaz.
Kasa olarak da Zalman N5 ile değiştir değiştirebiliyorsa
Sıcaklık falan gibi şeylerle çok derdim yok zaten ama uzun süre her oyunu rahat şekilde drop fps sıkıntısı çekmeden herhangi bi parça değiştirmeden kullanmak istiyorum
Fps oyunları oynuyormuş, valorant oynuyormuş. Bu oyunları oynayan kişiler 2k monitör kullanmıyor. En azından rekabetçi oynama durumuna göre bu yorum yapılmalı.
Fps oyunları oynuyormuş, valorant oynuyormuş. Bu oyunları oynayan kişiler 2k monitör kullanmıyor. En azından rekabetçi oynama durumuna göre bu yorum yapılmalı.
Hayır hocam rekabetçi/competitive oynuyorsanız 1080p monitör ile oynamanız daha avantajlı sizin için. Ama tabi diğer h
Bende 1080p almayı düşünüyorum genelde rekabetçi oyunlar oynadığım için bu performans konusunda bi sıkıntı vermez sanırım olur da farklı tarz oyunlar çok sık oynamicam oynasam bile