10000 TL'ye 280Hz Gaming monitör önerisi

Bütçe
10000TL
240 ile 280 farkını anlamazsın diye düşünüyorum.

Sadece Online odaklıysan,

240 ile 280 farkını anlamazsın diye düşünüyorum.

Evet anlaşılmıyor.

Ghosthing G3 serisinde var sadece.

Genel olarak VA panellere karşı ön yargılıyım. Geçmişte 1 hafta kadar G3 kullandım, inanılmaz ghosting vardı, AOC C27G2ZU kullandım, onda da aynı şekilde G3 kadar fazla olmasa da ghosting vardı. 3-4 tane VA panel monitör kullandım hepsinde ghosting bariz şekilde belli oluyordu. IPS candır.

G3 serisinde inanılmaz ghosting sorunu vardı, o da VA panel bu da VA panel. Belki panel tipi değişmiştir bilmiyorum ancak bu modelde o tarz bir sorun yok mu?

O tarz bir sorunu yok hatta IPS lerden daha hızlı.

Genel olarak VA panellere karşı ön yargılıyım. Geçmişte 1 hafta kadar G3 kullandım, inanılmaz ghosting vardı, AOC C27G2ZU kullandım, onda da aynı şekilde G3 kadar fazla olmasa da ghosting vardı. 3-4 tane VA panel monitör kullandım hepsinde ghosting bariz şekilde belli oluyordu. IPS candır.

Saydiklarinizin hepsi giris seviyesi VA paneller. Üst seviye VA paneller IPS'lerden daha iyidir genel anlamda.

Kaliteli VA panel deneyimlemeni öneririm, şu an kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı