10000 TL'ye anakart, işlemci ve ekran kartı tavsiyesi

Hocam öncelikle teşekkür ediyorum ilginiz için ancak,
Ben direk vatandan almicam sadece link vermek adına ürünü göstermek için odan link aldım.Yoksa alacağım zaman nerde uygunsa onu alıcam..
Ancak iki sorum olacak size ve yanıtlarsanız sevinirim.

1-Önerdiğiniz işlemcinin benimkinden farkı varmı?Yoksa farklı bir sitemidir fiyat açısından .Fark varsa ne farkı var?

2-Önerdiğiniz ekran kartı bilindik bir markanın değil yani benim önerdiğim 2 anakart asus ama sizinkinde bir marka yazmamakta bu sorun olurmu?

Bilmediğimden daha iyi anlamak adına soruyorum.

Teşekkürler.
 

Soruların cevapları şunlar;

1- önerdiğim işlemcinin hiçbir farkı yok. Akakçe sitesinden sizde bir eşyanın piyasadaki en düşük fiyatını bulabilirsiniz. Bende öyle yaptım ve almak istediğiniz işlemcinin en düşük fiyatlısını önerdim.

2-önerdiğim ekran kartının yorumlarını okuyabilirsiniz. Markası gayet iyi ve INNO3D yurt dışında bilindik bir markadır. Bu ekran kartını özellikle 3 fanlı ve yorumlarda gayet serin çalıştığını söyleyenler olduğu için önerdim. Fiyatı da sizin için bulabildiğim en düşük fiyat.



Buraya da INNO3D için açılan başlıkların linklerini koydum açıp 2 dakikada okuyarak marka hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
 
sizce bu nasıl veya 750 wat 80+ olan başka bir marka olsada sonuçta 750 wat ve 80+ gold olması işimi rahat bir şekilde görmezmi?
750 wat bir psu alacam listeme ekledim...tavsiyeniz olursa memnuyietle incelemek isterim ..
 

PSU konusundan pek anlamıyorum, diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır.
 
KNK AMD İŞLEMCİ DAHA İYİDİR EMİN OL
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…