10000 TL'ye bilgisayar önerisi

Bütçe
10.000

Baran2452

Centipat
Daha fazla  
Aciz dünyanın güzel insanları, benim 8 seneden beri kullandığım emektar laptop bilgisayarım birkaç gün önce mortu çekmiş gibi duruyor. Dolayısı ile yeni bir bilgisayar alma arayışına girdim. Ancak ve ancak bilgisayar işinden bir gram anlamam. Dizüstü mü almalıyım masaüstü mü toplamalıyım ekran kartı nedir işlemci nedir hiç bilmem. LoL, TFT, Valorant, CS:GO gibi oyunlar oynamamdan müt öyle çok büyük sistem gereksinimlerine ihtiyacım yok. Bu ve u tarz oyunları kaldırsın. Photoshop Illustrator kaldırsın bana yeter. Ne önerirsiniz? Dizüstü almak mı mantıklı masaüstü mü mantıklı. Veya önereceğiniz PC'ler ve sistemler nedir? Çok bir bütçem yok önerileriniz 10k yı geçmezse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
10K'ya sıfır ne dizüstü ne masaüstü gelir hocam eli ayağı düzgün şekilde. Ama masaüstü ikinci el güzel bir şeyler toplanabilir. Sıfır olarak RX6400 seviyesine düşmeniz gerekir muhtemelen.

Bu sistem yeterli olur sizin için.Biraz bütçe aşıyor ama.

Bu sistem yeterli olur sizin için. Biraz bütçe aşıyor ama.

Hocam kralsın eyvallah da bu belirttiğin sistem sanki benim ihtiyacım olandan bir tık daha yüksek gibi geldi bana. Yani çok anlamam bu işlerden ama donanımları biraz araştırdım bu sistem yüksek ayarlarda GTA 5 oynatır gibi geliyor. Bana o kadar yüksek sistem gerekmiyor. Ben LoL Valorant CS'yi yüksek FPS ile oynayabileyim bana yeter.

Hocam kralsın eyvallah da bu belirttiğin sistem sanki benim ihtiyacım olandan bir tık daha yüksek gibi geldi bana. Yani çok anlamam bu işlerden ama donanımları biraz araştırdım bu sistem yüksek ayarlarda GTA 5 oynatır gibi geliyor. Bana o kadar yüksek sistem gerekmiyor. Ben LoL Valorant CS'yi yüksek FPS ile oynayabileyim bana yeter.
Hocam bütçeniz varken alın bence ilerde keşke o sistemi alsaydım dersiniz.

Bu sistemle dediğiniz oyunları rahat bir şekilde oynarsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı