10000 TL'ye kadar 1ms gecikme ve Rapid trigger özellikli klavye tavsiyeleri

OxyMoon

Kilopat
Yer
KSK
Daha fazla  
herkese merhaba,

Yeni bir klavye arayışımdayım ve tercihim, özellikle Valorant ve FPS türündeki oyunlar için uygun, düşük gecikme süresine sahip ve hızlı tepki veren modellerden yana. Şu anda kullandığım eski klavyem ASUS ROG STRIX Flare tam boyutlu ve sağlam bir klavye, ancak zamanla eskiyen noktalar ve teknolojiler olduğunu fark ettim. Ayrıca, biraz büyük olduğu için güncel ve daha kompakt bir klavyeye geçmek istiyorum.

olmazsa olmazlar:
  • 1ms gecikme süresi veya daha düşük
  • Rapid trigger özelliği (hızlı tuş tepki süresi)
  • multimedia tuşları (en azından mute ve knob)
  • bütçe: 10.000 TL'ye kadar
olursa güzel olacaklar:
  • Kablolu-kablosuz kullanım
  • Hall effect
  • Ne TKL kadar küçük, ne %100 kadar büyük
  • Beyaz renk
  • Sessiz ve dolgun tuş basımı
  • TR garanti veya fatura imkanı
Sizler hangi modelleri önerirsiniz? Farklı markalar veya kullanıcı deneyimleri hakkında yorumlarınız kıymetli ve paylaşırsanız çok sevinirim. Performans ve dayanıklılık açısından en iyi seçenekleri arıyorum. Teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:

herkese merhaba,

Yeni bir klavye arayışımdayım ve tercihim, özellikle Valorant ve FPS türündeki oyunlar için uygun, düşük gecikme süresine sahip ve hızlı tepki veren modellerden yana. Şu anda kullandığım eski klavyem ASUS ROG STRIX Flare tam boyutlu ve sağlam bir klavye, ancak zamanla eskiyen noktalar ve teknolojiler olduğunu fark ettim. Ayrıca, biraz büyük olduğu için güncel ve daha kompakt bir klavyeye geçmek istiyorum.

olmazsa olmazlar:
  • bütçe: 10.000 TL'ye kadar
olursa güzel olacaklar:
  • Kablolu-kablosuz kullanım
  • Hall effect
  • Ne TKL kadar küçük, ne %100 kadar büyük
  • Beyaz renk
  • Sessiz ve dolgun tuş basımı
  • TR garanti veya fatura imkanı
Sizler hangi modelleri önerirsiniz? Farklı markalar veya kullanıcı deneyimleri hakkında yorumlarınız kıymetli ve paylaşırsanız çok sevinirim. Performans ve dayanıklılık açısından en iyi seçenekleri arıyorum. Teşekkürler!

Üründe hiç bir multimedia tuşu görmedim.

Bu üründe de multimedia tuşu yok gibi görünüyor, doğru mu?

Sadece bunu buldum fakat outemu switch kullanıyor pek önermem.

Üründe hiç bir multimedia tuşu görmedim.

Bu üründe de multimedia tuşu yok gibi görünüyor, doğru mu?
İsteklerinize uygun bunlar var hocam.

Sadece bunu buldum fakat Outemu soket kullanıyor pek önermem.
Benim yaklaşımım, sizlerin "Önerileri" üzerine. Bu klavye, bütçemin üçte birine denk geliyor. Tabi pahalı demek en iyisi demek değil ama eğer işimi görmeyecekse almanın hiçbir mantığı yok. Bu bir yatırım ve en az üç yıl kullanacağım. 10.000 TL’ye kadar çıktım, ancak gerçekten iş görecek bir klavyeyse, gerekirse 2.000 TL daha eklerim. Ekonomik opsiyonlardan ziyade içeriği dolulara bakmak daha iyi.

İsteklerinize uygun bunlar var hocam.

Darmoshark'ın Knob'unda yamukluk var PCB'ye montajı sağa yatık demişler. Diğer marka ise pozitif ve negatif yönleri çok çatışılmış, desteğinize teşekkür ederim.

Son düzenleme:
herkese merhaba,

olmazsa olmazlar:
  • bütçe: 10.000 TL'ye kadar.
olursa güzel olacaklar:
  • Kablolu-kablosuz kullanım.
  • Hall effect.
  • Ne TKL kadar küçük, ne %100 kadar büyük.
  • Beyaz renk.
  • Sessiz ve dolgun tuş basımı.
  • TR garanti veya fatura imkanı.

Hall effect ile Rapid trigger doğrudan bağlantılı olduğu için hall effecti opsiyonel yapamazsınız, bilgilendirmek istedim. Alabileceğiniz bu fiyattaki en hızlı klavye ATK RS6 Ultra, maalesef ki knoblu pek bir seçenek yok, W75 vesaire kalıyor.

Bütçenizin yüksek olması ona uygun ürünler bulabileceğimiz anlamına gelmiyor, bu 70 bin TL'ye 540Hz monitör önerisi gibi bir şey.

Hall effect ile Rapid trigger doğrudan bağlantılı olduğu için hall effecti opsiyonel yapamazsınız, bilgilendirmek istedim. Alabileceğiniz bu fiyattaki en hızlı klavye ATK RS6 Ultra, maalesef ki knoblu pek bir seçenek yok, W75 vesaire kalıyor.

Bütçenizin yüksek olması ona uygun ürünler bulabileceğimiz anlamına gelmiyor, bu 70 bin TL'ye 540Hz monitör önerisi gibi bir şey.
Atk rs7 pro ultradan iyi değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı