10000 TL'ye kadar 1ms gecikme ve Rapid trigger özellikli klavye tavsiyeleri

Mesaj olarak gelen bazı öneriler;
  • Steelseries Apex Pro TKL gen3
  • Razer Huntsman V3 Pro TKL
Fiyatları bütçeme uygun sanırım Amazon gibi güvenilir bir satıcı üzerinden bunlardan birisini alacağım. Yazılım, tamir, kargo, iade vb. durumlarda kötü sürpriz ile karşılaşmak istemiyorum.

Mesaj olarak gelen bazı öneriler;
  • SteelSeries Apex Pro TKL gen3.
  • Razer Huntsman V3 Pro TKL.
Fiyatları bütçeme uygun sanırım Amazon gibi güvenilir bir satıcı üzerinden bunlardan birisini alacağım. Yazılım, tamir, kargo, iade vb. durumlarda kötü sürpriz ile karşılaşmak istemiyorum.

İkisi de fiyatını hak etmeyen boş klavyeler. Alırsanız sadece markaya para vermiş olacaksınız. Mekanik istiyorsanız ve Rapid triggerden vazgeçecekseniz birçok klavye var.

Bir de, Razer Huntsman V3 Pro TKL diye bir klavye yok, en azından varsa da ben bulamadım. ChatGPT'ye mi sordunuz?

Türkiye'de bu ürünü bulmak neredeyse imkansız gibi bir şey, alıp gümrükle uğraşacak haliniz de yoktur herhalde. Bir de, ayarlanabilir actuation Razer'in optik switchlerinde çok düşük aralıklarla ayarlanıyor. Manyetiklerle karşılaştırılmamalı bile.

Kimin önerdiğini bilmiyorum fakat bu mantıklı bir seçenek değil, zaten üreticinin kendi sayfasından olan bir ürünü şu anki Türkiye'de herhangi biri önermezdi.

Bu modeli almanız daha iyi olacaktır, Akko Cloud driver üzerinden daha sonrasında knoba mute ve benzeri işlemleri atarsınız.

Türkiye'de bu ürünü bulmak neredeyse imkansız gibi bir şey, alıp gümrükle uğraşacak haliniz de yoktur herhalde. Bir de, ayarlanabilir actuation Razer'in optik switchlerinde çok düşük aralıklarla ayarlanıyor. Manyetiklerle karşılaştırılmamalı bile.

Kimin önerdiğini bilmiyorum fakat bu mantıklı bir seçenek değil, zaten üreticinin kendi sayfasından olan bir ürünü şu anki Türkiye'de herhangi biri önermezdi.

Bu modeli almanız daha iyi olacaktır, Akko Cloud driver üzerinden daha sonrasında knoba mute ve benzeri işlemleri atarsınız.
AKKO MOD 007B HE ürününün siparişini verdim. Geldikten sonra merak eden arkadaşlar için kendimce deneyimlerimi paylaşırım.

AKKO MOD 007B HE Santorini elime ulaştı ve birkaç gün kullanım sonrası izlenimlerimi paylaşmak istedim. Ürünün kutulama kalitesi ve içeriği oldukça başarılı, cımbız(?), tuş sökücü anahtar ve dongle içerikte mevcut, global markalarla yarışır seviyede, hatta bazı yönleriyle daha özenli diyebilirim.

Artı Yönler:​

• Tuş stabilitesi gayet iyi, tuşlar yuvalarında oynamıyor.
  • Ses yalıtımı başarılı, lineer switch ile sessiz bir deneyim sunuyor.
  • Rapid trigger ve tepki hissiyatı gerçekten fark yaratıyor. Vaat edilen performansı veriyor.
  • Firmware güncellemesi çok kolay, ancak kurulumdan sonra çalışmıyorsa bir kez çıkar-tak yapmanız gerekiyor. Aksi halde çalışmayabilir, bu nokta önemli.
  • Kutu içeriğinden çıkan örgü kablo kaliteli ve sağlam.

Eksi Yönler:​

• Kasa yapısı oldukça yüksek, herkes için ergonomik olmayabilir. Uzun kullanımda bilek desteği rahatlatabilir.
  • Ağırlığı +/- 1 kg, taşımak isteyenler için dezavantaj olabilir.
  • Tuşlar alttan aydınlatmalı, gece kullanımda klavyeye bakma ihtiyacı duyulabilir veya bakarak kullananlar için görüş zayıf kalabilir.
  • Web sitesi ve yazılım rehberleri çok yetersiz, ilk kez bu tarz bir klavye kullananlar için kurulum ve yazılım kullanımı biraz zor, ilk gördüğünüz linkten indirme yaparsanız da Çince.
  • Akko Cloud Driver (Win) v370.1.48 sürümünü yükledikten sonra sistemde bazı görevlerde küçük stutter ve yavaşlamalar fark ettim. Yazılım optimizasyonu kesinlikle geliştirilmeli.
Benim fikrim kullanım amacına göre ürün 7,5/10

Son düzenleme:

Artı Yönler:​

• Tuş stabilitesi gayet iyi, tuşlar yuvalarında oynamıyor.
  • Ses yalıtımı başarılı, lineer switch ile sessiz bir deneyim sunuyor.
  • Rapid trigger ve tepki hissiyatı gerçekten fark yaratıyor. Vaat edilen performansı veriyor.
  • Firmware güncellemesi çok kolay, ancak kurulumdan sonra çalışmıyorsa bir kez çıkar-tak yapmanız gerekiyor. Aksi halde çalışmayabilir, bu nokta önemli.
  • Kutu içeriğinden çıkan örgü kablo kaliteli ve sağlam.

Eksi Yönler:​

• Kasa yapısı oldukça yüksek, herkes için ergonomik olmayabilir. Uzun kullanımda bilek desteği rahatlatabilir.
  • Ağırlığı +/- 1 kg, taşımak isteyenler için dezavantaj olabilir.
  • Tuşlar alttan aydınlatmalı, gece kullanımda klavyeye bakma ihtiyacı duyulabilir veya bakarak kullananlar için görüş zayıf kalabilir.
  • Web sitesi ve yazılım rehberleri çok yetersiz, ilk kez bu tarz bir klavye kullananlar için kurulum ve yazılım kullanımı biraz zor, ilk gördüğünüz linkten indirme yaparsanız da Çince.
  • Akko Cloud Driver (Win) v370.1.48 sürümünü yükledikten sonra sistemde bazı görevlerde küçük stutter ve yavaşlamalar fark ettim. Yazılım optimizasyonu kesinlikle geliştirilmeli.
Benim fikrim kullanım amacına göre ürün 7,5/10
Güzel özet geçmişsiniz hocam, hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı