10000 TL'ye kadar klavye önerisi

talican

Hectopat
Katılım
22 Temmuz 2018
Mesajlar
209
Çözümler
1
Daha fazla  
Meslek
Motion Designer / VFX Specialist
Arkadaşlar selam,

İşim gereği günün 10-12 saati kadar bilgisayar başındayım ve evden çalışıyorum. O 10-12 saatin %75i iş, %25i oyun oynamayla geçiyor, geçebiliyor. Şu an Logitech MX keys kullanmaktayım. Son zamanlarda bir mekanik klavye alma isteği doğdu. Bugüne kadar MX keys, Apple magic keyboard gibi sessiz, düşük profil klavyeler kullandım hep. Hiç normal profil klavye kullanmadım desem yeridir. O yüzden mekanik klavye tavsiyelerinde de düşük profil önceliğim olacaktır.

Bütçe olarak 10bin TL yazdım, o fiyata kadar çıkabilirim. Ama 10bin TL yazdım diye daha uygun fiyatlı klavyeler de önermekten çekinmeyin. RGB vs çok umursamıyorum, ama baktığım tüm klavyeler RGB'li. SteelSeries, ASUS, Razer gibi oyuncu ekipmanları veya nuphy, keychron gibi daha sade ürünler de önerebilirsiniz.

Kısacası her türlü tavsiyeye açığım.
Sadece eşimin beni evden kovmayacağı seste bir klavye olursa memnun kalırım. Çatur çutur daktilo gibi çok sesli klavyelerle eşimin kafasını şişirmeyeyim :D

Sevgiler.
 
 

Bu klavye radarımdaydı. Tek hoşuma gitmeyen kısmı geçiş switchinin caps lock'un altında olması oldu. Yazmayı unutmuşum. Hem macos hem de windows bilgisayara bağlayacağım. Sürekli olarak caps lock'u çıkar tak yapma durumu oluşur diye elemiştim bu klavyeyi araştırırken.
 
Custom klavye toplayıp sessiz switchler alabilirsiniz. Piyasada sessiz switchler mevcut mesela
 
Bu klavyeye bakabilirsiniz. Xinmeng M71, Womier S-K71 gibi adlarla satılıyor. Hepsi aynı klavye.
Yunzii AL71 ile neredeyse aynı klavye.
Switchleri sesli gelirse yukarıdaki arkadaşın attığı veya benzer sessiz switch seti alınabilir.
Klavye alüminyum gövdeye sahip olduğu için normal mekanik klavyelere göre neredeyse 2 katı ağır. Malzeme kalitesi olarak bütçesinin çok üstünde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İngilizce inceleme videosu. Bütçeyi zorlamadan alabileceğiniz bir klavye.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı