10000 TL'ye monitör dahil sistem toplama

Justpub

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bütçem başlıkta belirttiğim gibi 10.000 TL. Bu bütçe ile oyun odaklı sorunsuz kullanabileceğim bir sistem toplamak istiyorum. Monitör dahil şekilde alacağım, kasayı kendim toplayamam. Tek bir yerden toplu almak istiyorum. Monitörü farklı yerden alabilirim; o, problem olmaz. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Eklemeyi unutmuşum, monitör 144 hz olursa çok sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, bütçem başlıkta belirttiğim gibi 10.000 TL. Bu bütçe ile oyun odaklı sorunsuz kullanabileceğim bir sistem toplamak istiyorum. Monitör dahil şekilde alacağım, kasayı kendim toplayamam. Tek bir yerden toplu almak istiyorum. Monitörü farklı yerden alabilirim; o, problem olmaz. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Eklemeyi unutmuşum, monitör 144 hz olursa çok sevinirim.
Usta bi buna bak istersen baya iyi bi kasa tercih senin

Usta bir buna bak istersen bayağı iyi bir kasa tercih senin.

Teşekkürler hocam ama biraz araştırdım 2060 superli sistem öneriyor herkes bende bu görseldeki gibi bir sistem topladım bir bakar mısın? Sistemde sadece 2 parçayı değiştim onlarda ekte.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20201127_131625.jpg
    Screenshot_20201127_131625.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 49
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı