Ben sistemimden memnunum, neyse ucuz etin kokusu yakında çıkar. O zaman hortlatırım bu konuyu.
Marka Palit in dostum haksızsın işte kabul et.
@Xallt hocam neden haha attınız?
Beğeni atacaktım.
Ben sistemimden memnunum, neyse ucuz etin kokusu yakında çıkar. O zaman hortlatırım bu konuyu.
@Xallt hocam neden haha attınız?
Tanımadığım bir markanın teşhir ürününe ölsem para vermem. Sen vermeye devam et. 1 yorum dahi yok.
Aynı siteden aynı sistemi mi ? Yoksa parçaları tek tek mi?Kısa bir süre içerisinde indirimli fiyatlar ile daha cüzi fiyata alabilirsin, beklemende fayda var.
8 bin TL kartın olduğu yerde, diğer parçaları ekleyince sistem zaten 12-13 k oluyor. Hazır sistemler böyle satılıyor.RTX 3060 kartlar 7-8 bin TL civarında rahat bulunuyor Türkiye Garantili hem de kaliteli modelleri mağazalardan almaya gerek yok.
Merhabalar, sorum başlıkta. Bu PC alınır mı?
https://www.itopya.com/pqueen-carry...-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/
Ben de bu ayarlarda bir PC toplayacaktım. Böyle daha ucuz gibi. Siz ne dersiniz, önerileriniz nedir?
DLSS olduğu için RTX 2060 şart gibi duruyor bana.
Şu sıralar herkes İtopya ile çalışıyor zaten, aynı siteden olması ihtimali daha yüksek. Belki daha yakın bir fiyata daha üst segment bir sistem bile denk getirebilirsin. Çünkü ortalık savaş götürüyor sistem toplama konusunda şu sıralar, herkes birbiri ile rekabet içerisinde. Ki burada kârlı olan bir nebze alıcı oluyor.Aynı siteden aynı sistemi mi ? Yoksa parçaları tek tek mi?
Bu dediğinizin olması için 3000 serisi kartların çip ve stok sorununun hafiflemesi gerekiyor. Bu olursa dediğiniz şey olabilir. Ama stok sorununun 1.5 yıl daha süreceğini düşünüyorum.30 Ağustos veya 10 Eylül'e kadar RTX 2060'lı sistemlerin 7 bine düşeceğini tahmin ediyorum. Yeni çıkacak olan RX 6600 XT ile toplanacak hazır sistemlerin 9-10 bin TL'den satılabileceğini düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.
Bu dediğinizin olması için 3000 serisi kartların çip ve stok sorununun hafiflemesi gerekiyor. Bu olursa dediğiniz şey olabilir. Ama stok sorununun 1.5 yıl daha süreceğini düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.