10000 TL'ye RTX 2060 sistem alınır mı?

RTX 3060 kartlar 7-8 bin TL civarında rahat bulunuyor Türkiye Garantili hem de kaliteli modelleri mağazalardan almaya gerek yok.
8 bin TL kartın olduğu yerde, diğer parçaları ekleyince sistem zaten 12-13 k oluyor. Hazır sistemler böyle satılıyor.

30 Ağustos veya 10 Eylül'e kadar RTX 2060'lı sistemlerin 7 bine düşeceğini tahmin ediyorum. Yeni çıkacak olan RX 6600 XT ile toplanacak hazır sistemlerin 9-10 bin TL'den satılabileceğini düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.

Aynı siteden aynı sistemi mi ? Yoksa parçaları tek tek mi?
Şu sıralar herkes İtopya ile çalışıyor zaten, aynı siteden olması ihtimali daha yüksek. Belki daha yakın bir fiyata daha üst segment bir sistem bile denk getirebilirsin. Çünkü ortalık savaş götürüyor sistem toplama konusunda şu sıralar, herkes birbiri ile rekabet içerisinde. Ki burada kârlı olan bir nebze alıcı oluyor.

Bu dediğinizin olması için 3000 serisi kartların çip ve stok sorununun hafiflemesi gerekiyor. Bu olursa dediğiniz şey olabilir. Ama stok sorununun 1.5 yıl daha süreceğini düşünüyorum.

Bu dediğinizin olması için 3000 serisi kartların çip ve stok sorununun hafiflemesi gerekiyor. Bu olursa dediğiniz şey olabilir. Ama stok sorununun 1.5 yıl daha süreceğini düşünüyorum.

Çip sorunu olduğunu sanmıyorum. Lhr muhabbeti gelmeden önce mining yüzünden toptancı gibi kişilerden 2. şahıslara onlardan kara borsaya düşüyordu. Diğer satıcılar kar etmek için ortamı iyi kullandılar. Eylül ayında kart sorununun tamamen biteceğini düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…