10000 TL'ye Sistem Önerisi

metflix

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim 10000-12000 TL'lik bir bütçem var işlemci olarak Ryzen 7 3800X düşünüyorum fakat hangi anakartı seçmem gerektiği konusunda kafam karıştı ekran kartı olarak birçok 2060 modeli mevcut ASUS rox STRIX GeForce RTX 2060 Super 8 GB olarak düşünüyorum bu fiyat aralıklarında sistem önerirseniz çok memnun olurum Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.

Yalnız şöyle bir sorun var: RAM'ler CL19. Frekans arttıkça gecikmenin artacağını unuttunuz veya bilmiyorsunuz sanırım.

Edit: Linkler kırık bu arada. Bende çalışmıyor.

Yalnız şöyle bir sorun var: RAM'ler CL19. frekans arttıkça gecikmenin artacağını unuttunuz veya bilmiyorsunuz sanırım.

Gayet iyi biliyorum efendim. AMD Ryzen 7 3800X, ROG serisi bir ekran kartı ve muhteşem değerlere sahip bir M.2 SSD koyduğumdan dolayı gecikme değeri CL19 değerinde olabilir mi? Bence bunu bir düşünün. İyi sosyaller:D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı