10000TL monitör dahil sistem önerisi

O fiyatta bu kadar iyi bir hazır sistemi zor bulursunuz. PC hocası gibi kanallar çıkartıyor onu da sürekli takip etmelisiniz. Kuzeninizi bir şekilde ikna etmeniz lazım yoksa bir yere gelemeyecek bu sistem toplama işi. Bazı YouTuber'ların sistemleri hariç 7-8 bin TL'ye Ryzen 3 4100 - GTX 1050 Ti'dan fazlasını beklemeyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaş haklı hazır sistemlerden uzak durmanız lazım ben örnek bir sistem hazırladım parçaları bir bilgisayarcıya taktırırsınız sorun olmaz.

Arkadaş haklı hazır sistemlerden uzak durmanız lazım ben örnek bir sistem hazırladım parçaları bir bilgisayarcıya taktırırsınız sorun olmaz.

Hazır sistemler uzak durmak pek mantıklı bir şey değil çünkü bazen toplamadan daha ucuza gelebiliyor ve kaliteli toplanıyor bu durum tamamen modele bağlı. Sorun ben veya kuzenimde değil ailesi parça parça kabul etmiyor.
Sistemde tek RAM var. Alcaksanız aynı RAM'den mutlaka bir tane daha alın yoksa çok sıkıntısını çekersiniz. Paranız olunca da PSU'yu mutlaka değiştirin. Saatli bomba gibi çünkü.

Evet tek kanalın sorunlarını ve PSU durumunu biliyorum bunlar ilerleyen zamanlarda çözülebilecek durumlar. Ele para geçtikçe değiştirilir.

Hazır sistemler uzak durmak pek mantıklı bir şey değil çünkü bazen toplamadan daha ucuza gelebiliyor ve kaliteli toplanıyor bu durum tamamen modele bağlı. Sorun ben veya kuzenimde değil ailesi parça parça kabul etmiyor.
Donanım Arşivi gibi kanallar F/P hazır sistem tanıtırsa başka ama onun dışındakiler kesinlikle alınmamalı diye düşünüyorum

Donanım Arşivi gibi kanallar F/P hazır sistem tanıtırsa başka ama onun dışındakiler kesinlikle alınmamalı diye düşünüyorum

Aslında araştırılırsa arada bir güzel indirimler yapıyorlar. Mesela benim kullandığım sistem aldığımda tek tek toplasam 4.3K ediyordu tüm ekipmanlar ve monitör dahil ama ben 3.9k ya aldım hazır sistem olarak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00