144Hz monitör dahil sistem almak istiyorum. APU hariç.
Valorant ve CS:GO gibi oyunlar oynuyorum. FPS monitör Hz değerini karşılasın ve drop yemesin yeter benim için. Teşekkürler.
En ucuz MSI Optix G241 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix G241 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.248,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bütçe arttırabilir misiniz? Ve 2. ele sıcak bakıyor musunuz?
@isimsizkahraman beğenmeme emojisi atma amacın nedir ilk cümleme? İntikam için kullanmayın şunu. 1050Ti'lı sistem öneriyorsun tabii ki atacağım o emojiyi. Raporladım ayrıca.
@isimsizkahraman beğenmeme emojisi atma amacın nedir ilk cümleme? İntikam için kullanmayın şunu. 1050 Ti'lı sistem öneriyorsun tabii ki atacağım o emojiyi. Raporladım ayrıca.
Arkadaş zaten 10K bütçe vermiş, öneri yapacağınıza "Bütçe artırabilir misiniz?" diyorsunuz.
10K bütçede monitör dahil daha iyi bir sıfır sistem toplayabiliyorsan buyur topla.
Arkadaş zaten 10K bütçe vermiş, öneri yapacağınıza bütçenizi artırabilir misiniz diyorsunuz.
10K bütçede monitör dahil daha iyi bir sistem toplayabiliyorsan buyur topla.
Çocuk gibisin tebrik ederim, git ve bir yetişkin olunca Sosyal'e geri dön. "Sistemi beğenmedim" demek kolay, asıl gereken neyin eksik olduğunu neyin daha iyi yapılabileceğini söyleyerek eleştirmek.
@isimsizkahraman beğenmeme emojisi atma amacın nedir ilk cümleme? İntikam için kullanmayın şunu. 1050Ti'lı sistem öneriyorsun tabii ki atacağım o emojiyi. Raporladım ayrıca.
Intel Core i3-10100F 3.6 GHz LGA1200 6 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Dark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Intel Core i3-10100F 3.6 GHz LGA1200 6 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Dark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!