10000TL oyun ve yayın sistemi toplama

İkisi ayrı sitelerden üsttekiler sinerji adlı siteden ekran kartı daha hesaplı diye tercih ettim fakat hepsini farklı sitelerden toplayabileceksen daha değişik bir liste ayarlayabiliriz.
Farklı sitelerden alıp toplamak problem değil yeterki 10.000TL ye alabileceğimin en iyisini alıyım, elim bilgisayar toplama işlerine yatkın yardımcı olursan çok sevinirim

1080P ve 1440P için 1070 Ti fazlasıyla yeterli ki yayın odaklı bir sistem'de 1080P kullanırsanız i7 8700K öneririm kendim de yayın sistemi olarak kullanıyorum. Ben olsam bu sistemi tercih ederdim eksik bir şey kalmadı sanırsam.
Screenshot_18.png

1080P ve 1440P için 1070 Ti fazlasıyla yeterli ki yayın odaklı bir sistem'de 1080P kullanırsanız i7 8700K öneririm kendim de yayın sistemi olarak kullanıyorum. Ben olsam bu sistemi tercih ederdim eksik bir şey kalmadı sanırsam.Eki Görüntüle 299891
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu referans alarak 2700x i seçtim, görüldüğü üzre yayın devreye girince 8700k ölüyor

Karar senin kararın ben yayıncıyım diyorum sen bana test atıyorsun. Sen kendini odaklamışsın. Ben diyorum ki 1440P'de oynayacaksan Ryzen al fakat 1080P'de oynayacaksan 720P yayın verecek isen attığım sistem daha iyi işini görecektir. Sıvı soğutmasız yayıncı sistem sanmıyorum.
Yayınım sırasında aldığım ekran görüntüsüne bakabilirsin benim kadar işlemciyi zorlayan azdır OBS ayarımı da paylaşıyorum. Bu arada ekran kartım GTX 980 Ti ve oyun ayarları "yüksek". Zaten i7 8700K'ya ölüyor yayında diyerek gayet taraflı yaklaştığını kanıtlamış oldun. Ryzen işlemcin hayırlı olsun dostum.
Screenshot_19.jpg

Screenshot_20.png

Karar senin kararın ben yayıncıyım diyorum sen bana test atıyorsun. Sen kendini odaklamışsın. Ben diyorum ki 1440P'de oynayacaksan Ryzen al fakat 1080P'de oynayacaksan 720P yayın verecek isen attığım sistem daha iyi işini görecektir. Sıvı soğutmasız yayıncı sistem sanmıyorum.
Yayınım sırasında aldığım ekran görüntüsüne bakabilirsin benim kadar işlemciyi zorlayan azdır OBS ayarımı da paylaşıyorum. Bu arada ekran kartım GTX 980 Ti ve oyun ayarları "yüksek". Zaten i7 8700K'ya ölüyor yayında diyerek gayet taraflı yaklaştığını kanıtlamış oldun. Ryzen işlemcin hayırlı olsun dostum.
Eki Görüntüle 299893

Eki Görüntüle 299894

İlgin ve yorumların için çok teşekkür ediyorum ama söylediğim üzre mantıklı seçimler yapmaya çalışıyorum, herhangi bir fanboyluğum bulunmuyor gerekli araştırmaları yaparak cevap veriyorum, çok teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı