10000TL sistem önerisi

Benim arkadaş Forza 4'ü bile 30-40 oynuyordu daha iyi APU olmasına rağmen. Forza gibi optimizasyonu güzel bir oyunda bile böyleydi.

Bu PC'ler daha çok işlemci yoğunluklu oyunlar için Valorant CS LoL gibi oyunlar hocam
Dediğim gibi açar ama oynatmaz 30 40 FPS oynasana ne olacak zevk alamaz ki.

Bu PC'ler daha çok işlemci yoğunluklu oyunlar için Valorant CS LoL gibi oyunlar hocam
Dediğim gibi açar ama oynatmaz 30 40 FPS oynasana ne olacak zevk alamaz ki.

O yüzden diyorum zaten hocam. Bütçe arttırmalı arkadaş.

APU sistem al 12 bine 3 bine de monitör al. 15 bine gayet birçok oyunu oynatır 60 fps de.

Benim arkadaş Forza 4'ü bile 30-40 oynuyordu daha iyi APU olmasına rağmen. Forza gibi optimizasyonu güzel bir oyunda bile böyleydi.
Ryzen 5 5600G ekran kartsız gta 5'i 55-60 fps oynatıyor. İnternette yüzlerce test mevcut. Çoğu oyunu oynatır düşük ayarlarda. En kötü ihtimal 900P ye alırsın çözünürlüğü.

APU sistem al 12 bine 3 bine de monitör al. 15 bine gayet birçok oyunu oynatır 60 FPS de.

Ryzen 5 5600G ekran kartsız GTA 5'i 55-60 FPS oynatıyor. İnternette yüzlerce test mevcut. Çoğu oyunu oynatır düşük ayarlarda. En kötü ihtimal 900P ye alırsın çözünürlüğü.

Bu da "kaliteli" olmuyor. Tercihe göre yorum yaptım.

Technopat'taki ikinci el ilanlarına bir göz atın. Belki fiyatta anlaşır, güzel bir sistem alırsınız.

Mesela bakın bu konuya süper bir sistem satılmış. Biraz gezinin ilanlarda. İllaki güzel bir sistem bulursunuz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı