Daha fazla
- Meslek
- Makine Mühendisi
"Amd Ryzen 5 3600 alacaksanız kule tipi bir soğutucu tavsiye ederim ya da ikinci el Wraith Prism soğutuculara bakabilirsin" lütfen bu yorumumu tekrar okuyun ben sizin dediğinize karşı çıkmıyorum sadece seçenekleri çoğaltmaya çalışıyorum amaç burada arkadaşa yardımcı olmak Arctic Freezer 34 Duo Wraith Prism'den daha iyi tartışması yapmak değil bütçesine göre ve zevkine göre bırakın herkes kendi istediği soğutucuyu seçsin ben sadece bildiklerimi söylüyorum.Bu beğenen onu alır yerine takıldım eğer OC yapacak kişi pek ışıklarına bakmayacaktır.
Asrock marka sanırım ülkemizde pek bilinen marka değil memnun musunuz ?B450 Gaming Plus sağlam falan değil, daha ekran kartını çıkarırken bile tırnağı kırılıyor. Direkt markaya odaklandığınız için ve kullanmadığınız için hiçbir şey bilmiyorsunuz. O iki anakarttan daha iyi olan ASRock B450 Pro4 alınmalıdır. mATX modelini kullanıyorum, buyur link bırakayım. Her şeyden emin bir şekilde konuşmayın artık..
Ek olarak o RAM'lere o kadar para vermesi gerekmiyor ve 3. nesil Ryzen işlemciler için 3000MHz'de kullanılabilir, 3200 ile arasında 1-2 FPS fark var. Gereksiz masrafa girmesi gerekmiyor. Kasa olarak MSI almak yerine Airhawk, P300A veya Pure Steel kasalarına bakılmalıdır. 3600x için stok soğutucusu yeterli, onda kısma yapılmamış. Ryzen 5 3600 için geçerli olabilirdi.ASRock B450M Pro4 İnceleme
Öncelikle herkese merhaba dostlarım. 5 gün önce indirim ile B450M Pro4 anakartı 570 TL'ye satın aldım, önceki anakartım B450 Gaming Plus Max idi. İlk önce malzeme kalitesinden başlamak istiyorum, kalite olarak beklediğimin çok üstünde idi bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Özellikle 2 ay B450...www.technopat.net