10000TL sistem toplama

Hocam burada anakart değişimi yapma sebebiniz nedir?

@ozan_1327 yine marka sevdalısı çıkmış birde ASRock anakartlara bir şey desen tam olacak.

Galax RTX 2070 Super EX Gamer modeli 1815 MHz iken MSI RTX 2070 Super Gaming X modeli 1800 MHz bunu baştan söyleyeyim.

Ekran kartı gayet serin çalışılıyor biraz araştırıp gelseydiniz keşke. Kasa faktörü var ama Dark Guardian gibi bir kasa içerisinde 60-65 civarı çalışıyor daha iyi bir kasa ile daha soğuk bile çalışabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Garanti olarak evet resmi olarak varlar ama iyiler mi asıl konu bu.

Hocam birede burda ekran kartının performansı ne kadar iyidir emin olamadım. Kontrol edebileceğim bir yer biliyor musunuz?

Bu kadar ucuz olması hem heyecanlandırdı, hem korkuttu.

Son düzenleme:
Hocam birede burda ekran kartının performansı ne kadar iyidir emin olamadım. Kontrol edebileceğim bir yer biliyor musunuz?
Hocam Galax markası uluslar arası anlamda popüler bir markadır ve çok da tercih edeni var ben tasarım olarak Galax'ı Asus'lardan daha çok beğenirim performans olarak da bildiğiniz markalardan aşağı kalır bir yanı yok belki üsttedir belki alttadır ama aynı segmentte sağlam kartlardır. Asrock firmasıyla ilgili de @Sylveon adlı arkadaştan bilgi alabilirsiniz.

Hocam Galax 2070 Super ve Asus 2080 Super karşılaştırması için sormuştum.

Hocam Galax 2070 Super ve Asus 2080 Super karşılaştırması için sormuştum.
eğer aynı fiyattaysa tabiki 2080 super ama asus dual olarak alınacak ise memnun olmayan çok kişi var memnun olan da çok kişi var yine de ben seçimimi 2080 super yapar ve iyi bir kasa için hava akışı sağlamayı hedeflerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…