Dark Guardian için bir kişinin yorumu. Bence alınabilir duruyor.
Dark'ın Guardian kasasını yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum ve size deneyimlerimi aktarmak isterim. Öncelikle Dark Guardian tam bir fiyat performans kasası. Kasa ağır, oldukça geniş ve büyük. Şahsen ben masa altına sığmadığı için yana koydum. Mesh Izgarası çok iyi duruyor ve kasanın hava sirkülasyonuna doğrudan etki ediyor. Hava sirkülasyonu demişken kasanın başarılı bir hava sirkülasyonu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Toz filtreleri gayet iyi ve mıknatıslı olduğu için rahatça çıkarılıp takılabiliyor, güzel ve kaliteli hissiyat verdi bana. Aynı şekilde temperli cam'ı da çok başarılı ve camın sabit durması için oluşturulmuş aparatlar da kolaylıkla açılabiliyor. Plastik kalitesi için üst sınıf diyemem orta sınıfa yakın bir kalitede plastiği var ama şahsen ben kasa seçiminde bu tür detaylara takılmıyorum. Alıp koyacağız üzerine oturacak bir halimiz vs. yok :d Gel gelelim fanlar ve ledlere. Ledler gayet şık ve güzel ayrıca kasa üstünden ayarlanabilir olması güzel olmuş. Fanlar orta sınıf kalitede ama çok iyi hava alıyor ve hava sirkülasyonu açısından beklediğimden çok çok iyi bir iş çıkarttı. Yalnız burada fanlar sessiz diyemeyeceğim. Rahatsız edici kadar sesli ve gürültülü değil ama ufaktan fan sesleri işitiliyor. Yani bana kalırsa fiyatı göz önünde bulundurulduğunda gayet alınabilecek bir kasa. Ben şahsen memnunum.
Dark Guardian Kasa İncelemesi - Technopat Sosyal bu konuyu da inceleyebilirsiniz.
Hocam iki gün önce ince hesap ve Nvidia Türkiye'nin bir anlasmasi oldu ve şöyle bir takım bilgisayarlar topladılar bir kaç düzenlemeyle bu sistemi daha güçlü ve hesaplı hale getirebilirsin yalnız şöyle bir sıkıntı var Asus dualin soğutması tahminimce 2080super i soğutmada zayıf kalabilir ama sogutmaz demiyorum tahminim 75 e yakın değerlerde olur. Sistem şöyle ---) Geforce RTX Ray Tracing PC Battle Box RTX 2080 Super Ryzen 5 3600 16GB 480GB Gaming Bilgisayar - incehesap.com
Düzenlemeyi şöyle yapabilirsin islemci 3600x,b450 Asus tuf plus anakart, Corsair ram,WD green SSD degisimleriyle 10680 TL ye geliyor bu sistem sana. Senin yaptığın sisteme çok yakın bir fiyat ama sadece HDD yok. Gpu yönünde çok üstün bir gpu söylememe gerek bile yok, gayet kaliteli oc için çok yeterli güçlü mosfetleri bulunan ve stabil çalışan bir anakart, 3200 MHz frekansa çıkabilen Cl 16 gecikmeli (seninki Cl 15) ramler, 3600x gibi güçlü bir işlemci hem tekli çekirdek hem de çoklu çekirdekte 2700x i gectigini biliyorum ama yeterli soğutma ile oc yapılması gerekiyor, fsp dünya genelinde ün yapan bir marka ve kaliteli kaçak akım koruma roleleri kendi içersinde özel olarak bicimlenmis vrm modülleri apfc vb gibi bir çok özelliği bulunan 80+bronze sertifikalı kaliteli ve güvenilir bir güç kaynağı, ve yine fsp nin ön tarafında hava kanllari bulunan ama mesh panele sahip olmayan yurt dışından duyduğum kadarıyla söylüyorum hava sirkülasyonunun başarılı olduğumu söylüyorlar ülkemize yeni geldi bu kasa ve ben bilmiyorum ama incehesap bu kasanın içerisinde 4 fanli bir şekilde bize ulaştırıyor ki bu da gayet iyi. Yani demem o ki sen bunu al kardeşim ☺ben burada özet olarak yazdım dilersen sormak istediğin seyleri sorabilirsin .
Hocam burada anakart değişimi yapma sebebiniz nedir?