10000TL'ye tablet önerisi

Peki değerli arkadaşlarım, yakın zamanda herhangi bir indirim günü vs var mıdır?
11.11 ama bence şimdi alman daha mantıklı o zamana kadar fiyatı artabilir. Bu arada sizde bir Xiaomi den kaçma fark ettim. Bir sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.

Orijinal kalemi 2.700TL

Çizim yapmayacaksa sadece PDF okuycaksa 300 TL'lik kalemde işini görür

Vallahi yalnız indirimde çok beklemeyin burası Türkiye
İlk önce bindirim olur sonra indirim
Ucuzu gördünmü kapacaksın

11.11 ama bence şimdi alman daha mantıklı o zamana kadar fiyatı artabilir. Bu arada sizde bir Xiaomi'den kaçma fark ettim. Bir sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.

Kullandığım telefon Redmi Note 11 Aslında kaçma yok, yanında kalem vermiyorlar. O kadar para verdikten sonra bir de yan sanayi kullanmak istemem.

Çizim yapmayacaksa sadece PDF okuycaksa 300 TL'lik kalemde işini görür

Vallahi yalnız indirimde çok beklemeyin burası Türkiye
İlk önce bindirim olur sonra indirim
Ucuzu gördünmü kapacaksın
Pad 6 cidden fiyatına göre güzel tablet

Kullandığım telefon Redmi Note 11 Aslında kaçma yok, yanında kalem vermiyorlar. O kadar para verdikten sonra bir de yan sanayi kullanmak istemem.
O fiyat bandında daha iyisini bulamazsın. İşlemcisi benim şu anda kullandığım Poco F4 te de var ve müthiş. Bence toplam 11 bin TL ye kalem + tablet almanız mantıklı. Sırf kalemi var diye bir tablet neden 3 sene sonra çöp olsun?

Özellik bakımından rakipsiz ama tabii ki gidip görmek lazım standlarda almadan önce
Neden ki?

Konu sahibinin telefonundan daha premium bir hissi olur.

Görmesi dedigim içine sinecekse alsın diye dedim sonuçta ekranıda önemli.

O tableti ben de çok istiyorum fakat herhangi bir kalem ortalama 3bintl fiyat bandından başlıyor.

Görmesi dedigim içine sinecekse alsın diye dedim sonuçta ekranıda önemli.
Gidip görmesi ve direkt orada alması mantıksız. Daha pahalıya gelir fakat imkanı varsa gidip deneyebilir. Ama ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.

Gidip görmesi ve direkt orada alması mantıksız. Daha pahalıya gelir fakat imkanı varsa gidip deneyebilir. Ama ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.

Yanlış anladın yalnız gidip görüp alsın demedim
Gidip görsün fikir oluştürsün nerede ucuzsa sonra oradan alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…