10000TL'ye tablet önerisi

11.11 ama bence şimdi alman daha mantıklı o zamana kadar fiyatı artabilir. Bu arada sizde bir Xiaomi'den kaçma fark ettim. Bir sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.

Kullandığım telefon Redmi Note 11 :D Aslında kaçma yok, yanında kalem vermiyorlar. O kadar para verdikten sonra bir de yan sanayi kullanmak istemem.

Kullandığım telefon Redmi Note 11 :D Aslında kaçma yok, yanında kalem vermiyorlar. O kadar para verdikten sonra bir de yan sanayi kullanmak istemem.
O fiyat bandında daha iyisini bulamazsın. İşlemcisi benim şu anda kullandığım Poco F4 te de var ve müthiş. Bence toplam 11 bin TL ye kalem + tablet almanız mantıklı. Sırf kalemi var diye bir tablet neden 3 sene sonra çöp olsun?

Özellik bakımından rakipsiz ama tabii ki gidip görmek lazım standlarda almadan önce
Neden ki?

Konu sahibinin telefonundan daha premium bir hissi olur.

O fiyat bandında daha iyisini bulamazsın. İşlemcisi benim şu anda kullandığım POCO F4'te de var ve müthiş. Bence toplam 11 bin TL'ye kalem + tablet almanız mantıklı. Sırf kalemi var diye bir tablet neden 3 sene sonra çöp olsun?

Neden ki?

Görmesi dedigim içine sinecekse alsın diye dedim sonuçta ekranıda önemli.

O fiyat bandında daha iyisini bulamazsın. İşlemcisi benim şu anda kullandığım POCO F4'te de var ve müthiş. Bence toplam 11 bin TL'ye kalem + tablet almanız mantıklı. Sırf kalemi var diye bir tablet neden 3 sene sonra çöp olsun?

Neden ki?

O tableti ben de çok istiyorum fakat herhangi bir kalem ortalama 3bintl fiyat bandından başlıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı