1000MBPS internet için en iyi CAT 7 kablosu nedir?

Arkadaşlarında söylediği üzere CAT6 yetecektir ama CAT7 almaktan da zarar gelmez bütçeniz varsa, attığım ürünü kullanıyorum memnunum, kablo dayanıklılığı açısından ekstra malzemeler vesaire kullanılmış, bayağı uzun süre kablo ihtiyacın olmaz.
Bulabilirsen Ugreen markaya da bakmanı tavsiye ederim, bu sıralar yurt dışından geliyor, TR'de stok yok sanırım. Onun da ürünleri çok kalitelidir.
düzeldi

Arkadaşlarında söylediği üzere CAT6 yetecektir ama CAT7 almaktan da zarar gelmez bütçeniz varsa, attığım ürünü kullanıyorum memnunum, kablo dayanıklılığı açısından ekstra malzemeler vesaire kullanılmış, bayağı uzun süre kablo ihtiyacın olmaz.
Bulabilirsen Ugreen markaya da bakmanı tavsiye ederim, bu sıralar yurt dışından geliyor, TR'de stok yok sanırım. Onun da ürünleri çok kalitelidir.

Alfais 4964 aldım hocam acaba kalitelimi merak ettim doğrusu.

Anlamadım seni?
Linkte başka kablo çıkmıştı onun için yazdım sonra düzeldi.

Alfais 4964 aldım hocam acaba kalitelimi merak ettim doğrusu.
Çok daha kaliteli markalar var reçber, nexans, hcs gibi ancak patch değil kendiniz sonlandıracaksınız yada bilen birisi. Patch kablolarda daha kaliteli markalar var ama aldığınız ürün işinizi görür bence. Hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Linkte başka kablo çıkmıştı onun için yazdım sonra düzeldi.

Çok daha kaliteli markalar var reçber, nexans, hcs gibi ancak patch değil kendiniz sonlandıracaksınız ya da bilen birisi. Patch kablolarda daha kaliteli markalar var ama aldığınız ürün işinizi görür bence. Hayırlı olsun.

Hocam 344 TL sizin dedikleriniz ne fiyatta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı