1000MBPS yerine 100Mbps almak

Bu ayarın böyle olduğuna emin miyiz eğer böyleyse donanımsal bir problemin var.

Dosya Ekleri

• IMG_20250118_020023_769.jpg
    227,8 KB · Görüntüleme: 243

O da olabilir ama ben yine de kaliteli bir CAT6 Ethernet kablosu ile deneyin derim. Bir de emin olmak için soruyorum. Ethernet kablosu prizdeki RJ45 portundan falan gelmiyor değil mi?

Bu ayarın böyle olduğuna emin miyiz eğer böyleyse donanımsal bir problemin var.
Evet ayarı manuel şekilde bu hale birkaç kez getirip denedim. Bu paneli geçen ilk açtığımda kendi kendine 100mb de duruyordu zaten ki normalde 1.0GBPS de durur. Tekrardan 1.0GBPS e alsamda bi yararı olmadı.

O da olabilir ama ben yine de kaliteli bir CAT6 Ethernet kablosu ile deneyin derim. Bir de emin olmak için soruyorum. Ethernet kablosu prizdeki RJ45 portundan falan gelmiyor değil mi?
RJ45 falan dedin kafamı iyice karıştırdın .d yani normal önceden neredeyse her şey yerli yerine takılı.

Dosya Ekleri

• resim_2025-01-18_020248713.png
    38,8 KB · Görüntüleme: 238

Ethernet kablosu resimdeki gibi prizdeki RJ45 portuna takılı falan değil değil mi? Ondan bahsediyorum.

Dosya Ekleri

• indir.jpeg
    3,6 KB · Görüntüleme: 237
Sürücünü kaldırıp tekrar yükleyip dene gene olmuyorsa donanımsaldır. Başka bir PC ile deneyebilsen direkt sorunun kaynağı belli olacak. Ya da kasayı modem yanına götürüp sarı kabloyla deneyecen başka bir şey gelmiyor aklıma.

Ethernet kablosu resimdeki gibi prizdeki RJ45 portuna takılı falan değil değil mi? Ondan bahsediyorum.
yok hayır modemin kendisine bağlı kablom

En iyisi bir ara bilgisayarcıya götürüp test etmek gibi çünkü başka seçeneğim kalmadı

Yok hayır modemin kendisine bağlı kablom.

En iyisi bir ara bilgisayarcıya götürüp test etmek gibi çünkü başka seçeneğim kalmadı.

Ben yine de kaliteli bir CAT6 Ethernet kablosu ile deneyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…