1000MBPS yerine 100Mbps almak

Sorunun modemden olmadığına emin misiniz?

Modemden olsa Wi-Fi hızın da 100'de kalması lazımdı fiber kablonda bir sorun olsa zaten kırmızı ışık yanıp söner sorun ya kablonda ya da kasanda o yüzden sana kasayı modeme götürüp o sarı kabloyla dene diyorum.

TurkNet ile 2 defa görüştüm taraflarınca bir sorun olmadıklarını belirttiler.

Benim kullandığım sağlayıcıda uzaktan sorun yoktu ancak kontrole gelince sorun olduğunu gördüler. Modemi direk değiştirdiler.

Ben birebir aynı sorunu yaşadım telefonda hız normaldi ancak Ethernet'te 100'e yapışıp kalıyordu.

Kasayı modeme götürüp deneme imkanım olmadığı için bilgisayarcıya götüreyim diyordum zaten orada cat6 ile de dener teste de sokabiliriz diye düşünüyorum.

Bilgisayarcı bir sorun bulamaz ya da orada internetim 100mb ile sabit kalmaz ise o zaman tekrardan TürkNet ile görüşme sağlarım.

Hepinize zaman ayırdığınız ve yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ediyorum.

Benim sana önerim şu aldığın kabloyu fiber olan arkadaşında dene veya bilgisayarcıda fiber varsa orada denet. Direkt kasayı götürmekle uğraşma bulabilirsen bir laptop bul onunla kendi modeminde dene.

Günaydın
Ethernet bağlantısına girdiğinde ağ özellikleri kısmında kaç mbit gbit bağlantı olduğunu gösterir. 1 gbit bağlantı kurmuş ise sorun sizden değildir diye düşünüyorum.

Merhaba modemin fotoğrafını atabilir misiniz bende de 1000mbps var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…