Arkadaşın bütçesini aşıyor hocam. 1650 TL'ye geliyor.DK61 var Amazon.com.tr
Benim dediğim klavyede Türkçe karakterler bile var ve 100₺ fiyat farkı var. Neden herkes bana beğenmeme atmış anlayamadım.DK61 var Amazon.com.tr
Güzel bir klavye değil çünkü. 1500 TL verip Outemu Switch alınmaz. Ayrıca PCB'si de dandiktir büyük ihtimal.Benim dediğim klavyede Türkçe karakterler bile var ve 100₺ fiyat farkı var. Neden herkes bana beğenmeme atmış anlayamadım.
Tamam hocam üzerime gelmenize gerek yok fikrimi belirttim sadece. Ne yaparsanız yapın. Ben de Blue switch %60 klavye olarak da @Furkan Borak dediği klavyenin aynısını bir yerde 790₺ ye görmüştüm. Siz bilirsiniz. Konu sahibi karar verecek ne de olsa.Güzel bir klavye değil çünkü. 1500 TL verip Outemu Switch alınmaz. Ayrıca PCB'si de dandiktir büyük ihtimal.
Evet hocam ben de bunu kasdediyordum.
attığım linkte 900tlTamam hocam üzerime gelmenize gerek yok fikrimi belirttim sadece. Ne yaparsanız yapın. Ben de Blue switch %60 klavye olarak da @Furkan Borak dediği klavyenin aynısını bir yerde 790₺ ye görmüştüm. Siz bilirsiniz. Konu sahibi karar verecek ne de olsa.
Evet hocam gördüm. %60 bir klavyeye 800₺ den fazla veremem ben şahsen.attığım linkte 900tl
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.