1000TL blue Switch klavye önerisi

Bütçe
1000
Amazon.com.tr bunu mu öneriyorsunuz

Amazon.com.tr bu nasıl
İlk attığınız Red Switch hocam. Ama satıcı Yellow yolluyormuş sanırım. Blue switch istiyorsunuz diye onu atmadım. İkinci olan alınmaz o fiyata.

Tamam hocam üzerime gelmenize gerek yok fikrimi belirttim sadece. Ne yaparsanız yapın. Ben de Blue switch %60 klavye olarak da @Furkan Borak dediği klavyenin aynısını bir yerde 790₺ ye görmüştüm. Siz bilirsiniz. Konu sahibi karar verecek ne de olsa.

Evet hocam ben de bunu kasdediyordum.
790 TL'ye nerede gördünüz acaba? Ayrıca üstünüze gelen yok. Kötü bir klavye önerdiniz ve biz de önerinizi beğenmediğimizi belirttik.

İlk attığınız Red Switch hocam. Ama satıcı Yellow yolluyormuş sanırım. Blue switch istiyorsunuz diye onu atmadım. İkinci olan alınmaz o fiyata.

790 TL'ye nerede gördünüz acaba? Ayrıca üstünüze gelen yok. Kötü bir klavye önerdiniz ve biz de önerinizi beğenmediğimizi belirttik.
red oldugunu fark etmedim

Dierya DK61e biraz pahalı onun yerine Türkiye'den ya da Amazon'dan alabileceğim klavye öneriniz var mı?

Hepsiburada.com'da görmüştüm de. Her neyse ben sadece yazdıklarınızı okuyacağım. Bu fiyata daha ne kadar kaliteli klavyeler önerebileceğinizi görmek istiyorum açıkçası. Buyurun meydan sizin.

1000TL'ya da 1200 TL'ye alınabilecek en iyi klavye nedir acaba?

@Efruzbey Hocam istediğiniz blue Switch türünü biliyor musunuz ya da yazar mısınız? (Ör. Outemu vs...)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı