Bluetooth ile bilgisayara baglanabilen, ergonomik bir mouse ariyorum. Oyun oynamak icin kullanmayacak, fakat buyuk ekranda kullanacagim icin hassasiyeti az olmamasi onemli. Tercihen RGB ışıklandırma olmasin.
Bluetooth ile bilgisayara baglanabilen, ergonomik bir mouse ariyorum. Oyun oynamak icin kullanmayacak, fakat buyuk ekranda kullanacagim icin hassasiyeti az olmamasi onemli. Tercihen RGB ışıklandırma olmasin.
6bin TL'ye cikamam hocam.Eger bütçe artarsa cidden verdiğiniz para deyecek çok rahat, uzun kullanım için aşırı ergonamik bir fare var.
Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
USB portu mevcut degil hocam bilgisayarda, port coklayici alarak kullanmam gerekir onu daBu bütçeye alacağın Bluetooth mouselar seni memnun etmez. Kopma sorunları çok yaşanır. Wireless mouse alman daha mantıklı olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.