1000TL civarı mouse önerisi

Doom Slayer

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir mouse almak istiyorum. 1000TL civarı Bloody R80 mouseundan daha iyi olsun. Ağır olmasın yazılımı olsun orta tuşları olsun Bloody R80'deki gibi kaliteli bir mouse arıyorum. Önerileriniz var mıdır?

Model o yerine önermemiştin ki hocam. Model o'da direttin.

Zaten connectgame'de indirimsiz satış fiyatı 1300 TL idi. Şuan stok yok sadece ne anlatıyorsun sen hocam? 4K versiyonu 1900 TL zaten.

Değil be kardeşim değil. Omron 20m 500hz polling rate 150 IPS mouse'u övme bana gözünü seveyim ya.
Knk ben kullandım benim için iyiydi sizin önerdikleriniz kadar olmasa da iyiydi kötü bi mouse değil.

Knk zaten diyorum ki benim için iyiydi kötü bi mouse mu?
Kötü maalesef gerçekten. Şuan ki piyasada 300den fazlasını asla hak edeceğini düşünmüyorum.
Uzatma kanka konuyu sen anlamıyor musun? Connectgame'de 1900TL şu an fiyatı neyin stoku yok.
Sen normal A950 Pro ile A950 Pro 4k'nın farkını bile bilmeden gelmiş hala üste çıkmaya mı çalışıyorsun? A950 Pro dongle'sız gelen model ve 1300 TLye satılıyordu stok bitmeden önce. A950 Pro 4 k modeli ise aynı mouse'un dongle ile gelen 4khz hali ve 1900e satılıyor. :D :D

Kötü maalesef gerçekten. Şuan ki piyasada 300den fazlasını asla hak edeceğini düşünmüyorum.

Sen normal A950 Pro ile A950 Pro 4k'nın farkını bile bilmeden gelmiş hala üste çıkmaya mı çalışıyorsun? A950 Pro dongle'sız gelen model ve 1300 TLye satılıyordu stok bitmeden önce. A950 Pro 4 k modeli ise aynı mouse'un dongle ile gelen 4khz hali ve 1900e satılıyor. :D :D
Tamamdır knk.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı