1000TL civarı mouse önerisi

Doom Slayer

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir mouse almak istiyorum. 1000TL civarı Bloody R80 mouseundan daha iyi olsun. Ağır olmasın yazılımı olsun orta tuşları olsun Bloody R80'deki gibi kaliteli bir mouse arıyorum. Önerileriniz var mıdır?

Tamam diyorum ki şu an bul 1.500'e.
Stokta olmayan fareyi nasıl bulayım sana dostum? 1 aya gelir yine aynı fiyattan ki zaten önerinin saçmalığını anlatabilmek için örnek vermek amacıyla yazdım onu. M800 Pro yerine A950 Pro önerirdim yoksa.

Knk ben kullandım benim için iyiydi sizin önerdikleriniz kadar olmasa da iyiydi kötü bi mouse değil.

Knk ben kullandım benim için iyiydi sizin önerdikleriniz kadar olmasa da iyiydi kötü bi mouse değil.
Daha iyisini kullanmadığın için anlamaman normal. Bahsettiğin mouse 1khz polling rate'e bile sahip değil ki günümüzde artık yaygınlaşan birşey bu.

Stokta olmayan fareyi nasıl bulayım sana dostum? 1 aya gelir yine aynı fiyattan ki zaten önerinin saçmalığını anlatabilmek için örnek vermek amacıyla yazdım onu. M800 Pro yerine A950 Pro önerirdim yoksa.

Uzatma kanka konuyu sen anlamıyor musun? Connectgame'de 1900TL şu an fiyatı neyin stoku yok.

Knk zaten diyorum ki benim için iyiydi kötü bi mouse mu?
Kötü maalesef gerçekten. Şuan ki piyasada 300den fazlasını asla hak edeceğini düşünmüyorum.
Uzatma kanka konuyu sen anlamıyor musun? Connectgame'de 1900TL şu an fiyatı neyin stoku yok.
Sen normal A950 Pro ile A950 Pro 4k'nın farkını bile bilmeden gelmiş hala üste çıkmaya mı çalışıyorsun? A950 Pro dongle'sız gelen model ve 1300 TLye satılıyordu stok bitmeden önce. A950 Pro 4 k modeli ise aynı mouse'un dongle ile gelen 4khz hali ve 1900e satılıyor.

Tamamdır knk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…