1000TL G1 Pro vs 1600 GameSir Supernova

Bütçe
1600

MaliBYK

Hectopat
Daha fazla  
@Katipke en son konudaki yardımın için teşekkür ederim. Sorum sizce bu fiyat farkına değer mi? Değerse bütçeyi oraya çıkartabilirim. Değmezse fazladan masraf yapmak istemiyorum. Üniversite yeteri kadar masraflı. Ne diyorsunuz? Ayrıca dock varken şarj sürekli tak çıkar olup bataryayı kötü etkiler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Katipke en son konudaki yardımın için teşekkür ederim. Sorum sizce bu fiyat farkına değer mi? Değerse bütçeyi oraya çıkartabilirim. Değmezse fazladan masraf yapmak istemiyorum. Üniversite yeteri kadar masraflı. Ne diyorsunuz? Ayrıca dock varken şarj sürekli tak çıkar olup bataryayı kötü etkiler mi?
Şarj dolunca dock da şarj olmayı durduruyor hocam, machenike g1 proda ne kadar tmr olsa da malzeme kalitesi güzel değil ve özellikle bumperlar hoş hissettirmiyor. Bence aradaki farka değer bir kalite farkı var

Hocam demek istediğm mesela docksuz şarj 20'lere düşünce şarj etmeye başlarsın ama docklu 1 saat oynadım bıraktım 85ten geri 100 olacak durup durup o sıkıntı yaratır mı sorum bu. Bir de bundan önce Snopy marka eski PS koluyla oynuyordum bazı tuşlar basmadığı için ve kablosuz istediğim için geçiyorum çok bir hissiyat derdim olmadığını anlayabilirsiniz uzun ömürlü olması önemli benim için. Bunları düşününce de aynısını söyleyebiliyor musunuz?

Hocam demek istediğm mesela docksuz şarj 20'lere düşünce şarj etmeye başlarsın ama docklu 1 saat oynadım bıraktım 85ten geri 100 olacak durup durup o sıkıntı yaratır mı sorum bu. Bir de bundan önce Snopy marka eski PS koluyla oynuyordum bazı tuşlar basmadığı için ve kablosuz istediğim için geçiyorum çok bir hissiyat derdim olmadığını anlayabilirsiniz uzun ömürlü olması önemli benim için. Bunları düşününce de aynısını söyleyebiliyor musunuz?
Sorun olacağını düşünmüyorum batarya konusunda tabii ki tecrübe de etmek lazım ama şimdiye kadar reddit veya forumlarda bir sorun göremedim. Gamesir kolları Ömür olarak güzel malzeme kalitesi iyi olan kollar. Machenike g1 pro ise birebir deneyimlediğim bir kol, malzeme kalitesi hoşuma gitmedi. Ne kadar gider bilemiyorum ama tuş ömrüne 1m tıklama demişlerdi çok da kısa olmayacaktır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı