1000TL gamepad önerisi

Umutcan1889

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600
RX 6700 XT
B550M-A
32GB 3200 MHz
1TB M2
Merhaba. Yakın zamanda bir gamepad almayı düşünüyordum ve Monster Pusat cluch ı alacaktım fakat pek önerilmediğini gördüm o yüzden USB dongle ile kablosuz kullanabileceğim 1000 TL'lik bir gamepad önerir misinz? Ya da Pusat cluch iyi midir onu mu almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yakın zamanda bir gamepad almayı düşünüyordum ve Monster Pusat cluch ı alacaktım fakat pek önerilmediğini gördüm o yüzden USB dongle ile kablosuz kullanabileceğim 1000 TL'lik bir gamepad önerir misinz? Ya da Pusat cluch iyi midir onu mu almalıyım?
2 arkadaşım 1 yıldır kullanıyor ama oyundan oyuna iyiliği kötülüğü değişiyor. Analoglarının sensörü Xbox kadar iyi değil aralarda boşluklar var. Ama fiyat performans diyebiliriz. Bütçe varsa Xbox orjinal kol almanızı tavsiye ederim. Fifa tarzı oyunlarda yeter artar ama AIM isteyen oyunlar oynayacaksanız analog kısmı hassas kolları tercih etmelisin.

2 arkadaşım 1 yıldır kullanıyor ama oyundan oyuna iyiliği kötülüğü değişiyor. Analoglarının sensörü Xbox kadar iyi değil aralarda boşluklar var. Ama fiyat performans diyebiliriz. Bütçe varsa Xbox orijinal kol almanızı tavsiye ederim. FIFA tarzı oyunlarda yeter artar ama aım isteyen oyunlar oynayacaksanız analog kısmı hassas kolları tercih etmelisin.

FIFA tarzı oyunlardan nefret ederim hikayeli oyunlar tercih ediyorum ya da arkadaşlarla gang Beats, Mortal Kombat gibi dövüş oyunları için bir Game pad bakıyorum onun için uygun mudur Pusat?

Pazarama 5 aydır kullanıyorum FIFA oynarken kablosunun sinirden kemirdim giriş kısmını yamulttum yine çalışıyor.

Bu site güvenilir mi? Daha önce alışveriş yapmadım da buradan.

Pazarama 5 aydır kullanıyorum FIFA oynarken kablosunun sinirden kemirdim giriş kısmını yamulttum yine çalışıyor.

Hocam internette gc 20 modeli kablolu diyor ama linkteki üründe kablolusuz yazıyor.
1688484649322.png

Hocam önerileriniz için sağ olun aradığım gibi kablosuz gamepad bulamadım o yüzden
Amazon.com.tr bunu alacağım.

FIFA tarzı oyunlardan nefret ederim hikayeli oyunlar tercih ediyorum ya da arkadaşlarla gang Beats, Mortal Kombat gibi dövüş oyunları için bir Game pad bakıyorum onun için uygun mudur Pusat?
Bu tarz için analog hassasiyetinin çok fazla olmasının önemi yok tabi. Pusat işini fazlasıyla görür diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı