1000TL gamepad önerisi

Özelliklerine baktım. Alınabilir bence. Elimde yok ama incelemelerine baktığımda güzel özellikleri var. EasySmx'in üzeceğini düşünmüyorum ama malzeme kalitesi bir tık düşük oluyor haberiniz olsun.

Gamesir nova alma gereksiz pahalı bir kol.
tamamdır hocam teşekkür ederim 8bitdo ultimate 2c ye baktım ama gümrük ile fiyatı bütçeme göre pahalıya geliyor mecbur easysmx alacağım

Özelliklerine baktım. Alınabilir bence. Elimde yok ama incelemelerine baktığımda güzel özellikleri var. EasySmx'in üzeceğini düşünmüyorum ama malzeme kalitesi bir tık düşük oluyor haberiniz olsun.

Gamesir nova alma gereksiz pahalı bir kol.

Eki Görüntüle 2326798
Ödeme kısmında 1700TL diyor. Bilemedim şimdi. Ben olsam 2000'e Gamesir T4 Cyclone pro alırdım.
hocam bende 1300tl gibi bir fiyata denk geliyor ödeme kısmında o yüzden bana daha mantıklı geldi easysmx

Ozaman kap direk. Kaçmaz o fiyata.
hocam %81 indirimden %76 ya düştü o yüzden şuan 1700tl oldu henüz almadım son olarak t4 pro karşıma çıktı 1300tl ye denk geliyor
PC / Switch / / IOS Için Kablosuz - Temu Türkiye hangisini önerirsiniz easysmx mi almalıyım t4 pro mu

hocam %81 indirimden %76 ya düştü o yüzden şuan 1700tl oldu henüz almadım son olarak t4 pro karşıma çıktı 1300tl ye denk geliyor
PC / Switch / / IOS Için Kablosuz - Temu Türkiye hangisini önerirsiniz easysmx mi almalıyım t4 pro mu

Yani biraz erken konu açsaymışsınız keşke ama T4 Pro'da biraz eski nesil bir kol ona da 1300-1400TL vermek doğru değil. Ben olsam bütçeyi zorlar 2000'e T4 Cyclon'e Pro falan alırım çünkü şu an altındaki bütçede alacağınız herhangi bir kol mutlu etmez. Ya 1700'e Easysmx X20 ya da T4 Cyclone Pro alın.

2000 çıkmasa bile bütçeyi zorlayı 1700'e Temu'dan Easysmx olanı alabilirsiniz çünkü ucuz yollu alınabilir gamepad'ler şuan stoğu bitmiş alacaklarınız da elinizde kalma ihtimali olan kollar olacak.

O yüzden öneremiyorum çok fazla.

Yani biraz erken konu açsaymışsınız keşke ama T4 Pro'da biraz eski nesil bir kol ona da 1300-1400TL vermek doğru değil. Ben olsam bütçeyi zorlar 2000'e T4 Cyclon'e Pro falan alırım çünkü şu an altındaki bütçede alacağınız herhangi bir kol mutlu etmez. Ya 1700'e easysmx X20 ya da T4 Cyclon'e Pro alın.

2000 çıkmasa bile bütçeyi zorlayı 1700'e Temu'dan easysmx olanı alabilirsiniz çünkü ucuz yollu alınabilir Gamepad'ler şu an stoku bitmiş alacaklarınız da elinizde kalma ihtimali olan kollar olacak.

O yüzden öneremiyorum çok fazla.

Tamamdır hocam Teşekkür Ederim tavsiyeleriniz için bütçemi 2000e çıkaramadığım için easysmx aldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı