1000TL Gaming Set Dizmek

Moss

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 1000TL ekipmana ayırdığım bütçem var. Yaz tatili geldiğinde indirimleri yakalayıp ekipman alacağım. İstediğim parçalar Türkiye'de gerçekten çok daha pahalı bu yüzden Amazon'dan almayı düşünüyorum. Düşündüğüm parçalar şunlar, kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini merak ediyorum. Bildiğiniz daha iyi parçalar varsa onları da önerin lütfen.

Parçalar:
Klavye: Corsair Strafe RGB Mechanical Keyboard Cherry MX Blue Switch -550TL
Mouse: Corsair M65 RGB 8200DPI Laser Gaming Mouse -150 TL
Kulaklık: Logitech G930 (Kablosuz özelliği için bunu seçtim) -270TL
Mouse pad: Corsair Maximum Speed Extra Large Gaming Mouse Mat -110TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha iyi seçimler yapılabilir. Kulaklık olarak logitech önermiyorum plastikleri çok sağlam değil ve razer, steelseries gibi markalar çok daha öndeler açıkçası. Kablosuz kulaklıklar sorun yaşatır genelde ve ağrı yapıyorlar bir süre sonra. Mümkünse hyperx cloud 2 veya creative firmasının son modellerinden tercih edin.

Şunun farkındasınız diye yazdım bunları. Amazondan 150 dolar veya euro nun üzerinde ürün almanız takdirde ürün fiyatının %18 ini vergi olarak ödeyeceğinizi biliyorsunuzdur. Yani 1000 tl tutmayacak sizin sistemler.

Türkiye den alın. Garanti problemi de olmayacak zaten o vergiyle beraber buraya yakın fiyatlar olacak.

Steelseries qck, hyperx cloud 2 , steelseries rival, logitech g710 ile 1000 tl ye yakın güzel bir sistem alınabilir türkiye den.

Oncelikle yorumunuz icin tessekkur ederim. Fakat Corsair bu piyasanin lideri nereden Steelseries veya Razer oluyor anlamadim. Razer in mekanik anahtarlarinin cok kotu oldugunu biliyorum. Steelseries in anahtarlari Logitech ile benzer ki yakin zamanda bu anahtarlari denedim be begenmedim. Acik ara en begendigim Corsair K70 Cherry MX Blue oldu. K70 620TL fiyata denk geliyor bu da Strafe ile arasindaki farka degmez bence. Yuzde 18 vergi olayi hesaplanmis bir sekilde fiyatlari bu zaten( amazon zaten hesaplamayi yapiyor arada cok fark yok). Kulaklik konusuna gelirsrk dediginiz onerinizi dikkate alacagim. Razer Kraken Pro dusundum fiyati asagi yukari ayni. mousepad olarak Corsair bulamazsam Razer Goliathus Speed alirim. Yani su an dusunduklerim sunlar:
Corsair Strafe RGB MX Blue
Corsair M65 RGB
Razer Kraken 7.1
Corsair Maximum Speed

Araştırma yaptıysanız corsair lider demezsiniz. Ben bile mouse almak isterken kaç kere bakıyorum. En iyi mouse Razer Deathadder, en iyi mouse pad Steelseries qck modelleri oluyor . Corsair firmasının m65 modeli optik sensör kullanmıyor ve asla bir g502,rival veya deathadder değil. Corsair in lider olduğu bir konu var o da mekanik klavyesi. K70 bütün rakiplerinden daha iyi klavye burada evet corsair lider . K70 en iyi mekanik klavye orion spark, chroma ya oranla çok daha iyi. Siz Razer Deathadder, Steelseries qck, Corsair k70 rgb ve Kingston hyperx cloud 2 (TABİ AMAZONDAN VERGİ DAHİL 1000 TL YE SIĞIYORSA) modellerini alın beni dinleyip. Ben size uzun araştırmaların cevaplarını söylüyorum. Logitech den mouse veya klavye alınır bence. Headsetleri de çok güzeller ama bir razer ses kalitesi yok diye düşünmekteyim.

Tesekkur ederim rahat sigiyor :D

Kendimde sizin gibi ekipman diziyorum ve emin olun corsair mekanik klavyede en iyi marka fakat logitechi kulaklikta ezmek iyi olmamış g633 çok iyi bir kulaklık olmuş kesinlikle tavsiye ederim bende alacağım bu arada türkiyeden değil amazondan alın hemde her parçayı (y)

Ben mekanik sevmiyorum o yüzden razer deathstalker chroma sipariş verdim hemen ardındanda razer mamba tournament edition siparişi verdim sırada g633 var türkiyede 400 tl amazonda pahalı düşmesini bekliyorum mouse pad olarakta razer goliathus speed yada sizin dediğiniz corsairi alacağım

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı