1000TL ile 2. el sistem toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
1000TL
Hocam arkadaşınız PC'yi piyasayı bilmeden mi 750 TL'ye sattı acaba? bu fiyata bunları bekliyorsa keşke PC'yi satmadan önce öğrenseymiş piyasayı

Kardeşim millet Bin TL'ye EBA açacak bilgisayar görse kapmaya çalışıyor sen oyun oynayacağım diyorsun. PUBG kasar demiyorum, açılmaz bile. Açılmayan oyunun FPS hesabını yapamazsın.
Troll konu olabilir!

Kardeşim millet bin TL'ye EBA açacak bilgisayar görse kapmaya çalışıyor sen oyun oynayacağım diyorsun. PUBG kasar demiyorum, açılmaz bile. Açılmayan oyunun FPS hesabını yapamazsın.
Troll konu olabilir!

Troll olsa daha uçuk bir şey yapardım siz buna troll diyorsanız diğer forumlarda dolaşmayın bence.

Eğer konu ironi değilse;
Maalesef ülkemiz şartlarında PC almak zor,
Adam 1K TL'ye sahip ve PC konularında pek bilgili değil bunda komik olan nedir?
Bu da bir bakıma doğru, geçen konu açtım ve oyunların sistem gereksinimleri hakkında en ufak fikrim yok diye hakaret derecesinde mesajlar atmaya başladılar resmen

''N-Ne demek!? Ne diyorsun sen!! bu sisteme bu oyun, ne bekliyorsun sen be!''

Forumda bazı farklı üye tipleri var,
Bir iki şey bildikten sonra bilmeyenlere hakaret ediyorlar maalesef.

Açtığın konunun Troll olması yüksek ihtimalli, çünkü Pubg'nin sistem gereksinimi biraz yüksek, ve doların durumu bütün internet sitelerinde mevcut, hele hele bir teknoloji forumunda bu konunun konuşulmadığı bir bölüm dahi yok. Troll olasılığı yüksek yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…