Hepsi toplam 1000TL olmalı. Klavye mekanik olursa güzel olur. Önerilerinizi bekliyorum.
Hepsi kaliteli ürünler ancak klavye mekanik değil, mekanik hisli. Arkadaş mekanik istemiş.Kulaklık olarak Razer Kraken X RZ04-02890100-R3M1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Klavye mouse olarak da bu https://www.hepsiburada.com/msi-vig...c3ykZjn5pZZqqKUV4x0aAtJwEALw_wcB&gclsrc=aw.ds kendim kullanıyorum gayet memnunum klavye mouse
Daha güzel öneriler olabilir ama klavye mouseden kesinlikle memnunum.
Aynı önerileri yapacaktım, bu üçünü alabilirsiniz. Eğer klavye olarak TKL yerine tam boy isterseniz bu modele bakabilirsiniz:![]()
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 464,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer Kraken X USB RZ04-02960100-R3M1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Kraken X USB RZ04-02960100-R3M1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Kraken X USB RZ04-02960100-R3M1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hepsi kaliteli ürünler ancak klavye mekanik değil, mekanik hisli. Arkadaş mekanik istemiş.
Hepsi kaliteli ürünler ancak klavye mekanik değil, mekanik hisli. Arkadaş mekanik istemiş.
Aynı önerileri yapacaktım, bu üçünü alabilirsiniz. Eğer klavye olarak TKL yerine tam boy isterseniz bu modele bakabilirsiniz:
![]()
Redragon K565R-1 Rudra RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K565R-1 Rudra RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K565R-1 Rudra RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 954,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.