Yaz yaklaşıyor. Bu sebepten dolayı yeni bir kulaklık almak istiyorum. Bütçem belirttiğim gibi 1000TL aradığım özellikler:
Kablolu olması, mikrofonlu olması, uzun ömürlü olması, mümkünse gürültü engelleme (olmasa da olur).
Şu an kullandığım kulaklıkta ses kutusu problem çıkarıyor, herhangi bir şekilde deydiğim an ses sadece soldan gelmeye başlıyor, tekrardan sesi kıs yükselt yaparak ayarlamam gerekiyor. Böyle bir problem olmaz diyorsanız ses kutusu olan bir kulaklıkta önerebilirsiniz.
En ucuz SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.800,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
LOGITECH G432 SURROUND SOUND WİRED GAMİNG HEADSET fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
7.1 DTS 2.0 destekli, 50mm sürücü.
Oyun ve müziklerde de iyi. Pedleri yumuşak baş ağrıtmıyor, terletmiyor koca kafalarda bile iyi yani benim kafam çok terler hiç sıkıntı çekmedim. Güzel kulaklık.
Blackshark V2 Kulak Üstü Oyuncu KulaklıÄı Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
www.mediamarkt.com.tr
Ses kalitesi, konforu, az terletmesi, ses ve mikrofon için ayrıntılı yazılımıyla fiyatına değer.
Blackshark V2 Kulak Üstü Oyuncu KulaklıÄı Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
www.mediamarkt.com.tr
Ses kalitesi, konforu, az terletmesi, ses ve mikrofon için ayrıntılı yazılımıyla fiyatına değer.
LOGITECH G432 SURROUND SOUND WİRED GAMİNG HEADSET fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
7.1 DTS 2.0 destekli, 50mm sürücü.
Oyun ve müziklerde de iyi. Pedleri yumuşak baş ağrıtmıyor, terletmiyor koca kafalarda bile iyi yani benim kafam çok terler hiç sıkıntı çekmedim. Güzel kulaklık.
V2 X 3.5 MM olan versiyon. Anakartınızın ses kartı iyi ise alınabilir. Diğer türlü önermem. USB'li olan Blackshark V2 'nin ses kartı ve yazılımı çok iyi.
Ses kalitesi olarak da USB'li Blackshark V2 bir tık iyi tabi ki.
Kablosuz olan Razer Blackshark V2 Pro kullanıyorum. USB'li Blackshark V2 ile aynı ses kalitesi ve yazılıma sahip.