1000TL kulaklık önerisi

2 sene Fury X kullandım hatta şöyle söyleyeyim çıktığı gibi satın aldım ve kimseye önermem. Aşırı kötü bir kulaklık. O fiyata gider H2002D alırım. (2 sinede sahibim ve ses farkı aşırı). Tek övebileceğim nokta H2002D kafayı sıkıyor Fury X ise rahat.
 
Bunu alacağım teşekkür ederim.

Duzeltme: Rampage Fury X model alinabilir.
 
Son düzenleme:
Bunu alacağım teşekkür ederim.

Rampage Everest Gamepower vb. markalara asla bulaşmayın hocam bu markalar Çin'den aldıkları random bir ürünü alıp etiket ve logo basarak satıyorlar ve gerçekten kalitesiz ürünler oluyor.
 

Bunu alin gecin diger Rampage urunlere bakmayin asla.

Rampage'i kesinlikle almayin cok kalitesiz urundur.


Bu urunu alin, pişman olmazsiniz, memnun eder.

Dostum bu markanın başka ürünlerine baktım yorumları hiç iç açıcı değildi
 
rampage everest gamepower vb. markalara asla bulaşmayın hocam bu markalar çinden aldıkları random bir ürünü alıp etiket ve logo basarak satıyorlar ve gerçekten kalitesiz ürünler oluyor.
Katiliyorum, dedigimiz gibi Rampage modeli almayin. H2002P modelini alin.

Dostum bu markanın başka ürünlerine baktım yorumları hiç iç açıcı değildi
Baska urunlerine niye bakiyorsunuz ki? Bu model gayet guzel. Rampage olandan da daha iyi ve uygun.(-)
Fakat Rampage'in o modeli de kotu degil hatta Rampage'in uretmis olabilecegi iyi modeller arasinda sanirsam. Forumda yine de oneren fazla yok.
 
Son düzenleme:
Rampage modeli biraz arastirdim, kotu degilmis cidden. Dislike attigim arkadastan da ozur dilerim. Alinabilir model: Fury X.

Ben hala önermiyorum hocam biraz marka abartması ürün. Olabilecek sorunları söyleyeyim. Benim aldığım ürün ilk çıkanlardan. 1. olarak ses kartında dip ses var 2. ses seviyesi yüksek ise konuşmalar karşıya gidiyor(bu hemen olmadı 10ay sonra falan oldu) 3. olarak benimki kablosuz olan modeliydi ve kablosuza geçince sağ kulakta aşırı bir tiz ses vardı 4. kablosuzda mikrofon ses seviyesi az/çok olması fark etmeksizin karşıya gidiyordu 5. kablosuz mesafesi çok kısaydı 6. padler kulağımın arkasında yara/kabuk bağlama sorunu yarattı bir nevi egzema denebilir ve kulaklığı değişince düzeldi 7.si ürünü ertesi gün iade etmek istediğimde iade almama sebepleri kutunun içinde çıkan şeffaf ve adi bir kap var onun yırtılmış olmasıydı(ürün öyle geldiğini belirttim video bile gösterdim) tabii bunlardan bazıları herkeste olacak diye bir şey yok fakat 2 sene içerisinde aldığım ve hatırladığım tümü bunlar.
Yiğidi öldür hakkını yeme derler benim için iyi olanı söyleyeyim. Mikrofonu güzeldi padler rahattı kafayı sıkmıyordu bunun haricinde övebileceğim bir özelliği yok gider H2002D alır geçerim kafam rahat olurdu.
Not: Ben nasıl marka abartması diyorsam sizde bana marka karalaması diyebilirsiniz fakat ürün cidden çok kötü.
 
Son düzenleme:
H2002D de alinmaz, Rampage'in X modeli de. H2002p hepsinden daha iyi. H2002D ise, eger H2002P'den daha iyi bir ses kartiniz vafsa alinjrs, yoksa alinmaz. Jak girisli cunku. Rampage Fury ise klasik Rampage. İster Fury adli YouTuber yaptirsin, ister baska biri, fason. Kulakligin kendisi iyidir ama pedinden kisilmistir ornegin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı