1000TL mekanik klavye önerisi

Asus tuf gaming k7 var bende optik mekanik klavye bilek desteği yumusak ve kaliteli klavye arka plaka metal gibi ve biraz ağır 490 tl ye almistim ven simdi kac lira bilemem itopyadan aldim turkce q klavye resimlerde ingilizce gibi gozukuyor

G513 almayın. Bilek desteği harika çok kaliteli fakat tuş kapları kötü. Sürekli çıkıyolar. Oyunda bi çıkıyor onu takana kadar ölüyon zaten kolay da takılmıyor. Tuş hissiyatı çok güzel gayet rahat fakat parmağını hızlı çekince yay sesini duyabiliyosun. RGB tonları biraz kaymış. Mesela beyaz renk seçersen mavi oluyor beyaz istiyosan açık pembeye ayarlaman lazım gibi gibi...

G513 almayın. Bilek desteği harika çok kaliteli fakat tuş kapları kötü. Sürekli çıkıyorlar. Oyunda bi' çıkıyor onu takana kadar ölüyorsun zaten kolay da takılmıyor. Tuş hissiyatı çok güzel gayet rahat fakat parmağını hızlı çekince yay sesini duyabiliyorsun. RGB tonları biraz kaymış. Mesela beyaz renk seçersen mavi oluyor beyaz istiyorsan açık pembeye ayarlaman lazım gibi gibi...
Tam olarak hangi modele sahipsiniz? Bende Blue switchli modeli var ve söylediğiniz problemlerden hiçbiri yok. Bu aparatla bile zor çıkartıyorum tuşları.
1593211559963.png

tryhard bir oyuncu isen steelseries 750m TKL öneririm şuan onla yazıyorum.
mükemmel bir deneyim full + full rbg
espor ilgin varsa ya da bir oyunda belli bir seviyeye gelmek istiyorsan iyi olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı