2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 27 Haziran 2020 #41 sodyum dedi: Peki sence de E-Spor'da decereye Full + Full Rgb özelliği getirmiyor mu? Full + Full Rgb olmadan asla adam vuramam. Genişletmek için tıkla... rgb ile en fazla nova olabilirsin. ama rbg olursa !1!11!
sodyum dedi: Peki sence de E-Spor'da decereye Full + Full Rgb özelliği getirmiyor mu? Full + Full Rgb olmadan asla adam vuramam. Genişletmek için tıkla... rgb ile en fazla nova olabilirsin. ama rbg olursa !1!11!
akali Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 38 28 Haziran 2020 #42 Savia dedi: Tam olarak hangi modele sahipsiniz? Bende Blue switchli modeli var ve söylediğiniz problemlerden hiçbiri yok. Bu aparatla bile zor çıkartıyorum tuşları. Eki Görüntüle 601889 Genişletmek için tıkla... Aah evet benim hatam tamamen aklımdan çıkmış. G513 Carbon kullanıyorum. Linear switchli.
Savia dedi: Tam olarak hangi modele sahipsiniz? Bende Blue switchli modeli var ve söylediğiniz problemlerden hiçbiri yok. Bu aparatla bile zor çıkartıyorum tuşları. Eki Görüntüle 601889 Genişletmek için tıkla... Aah evet benim hatam tamamen aklımdan çıkmış. G513 Carbon kullanıyorum. Linear switchli.