5GHz destekli maksimum 1000TL modem önerebilir misiniz?
Kronik sorunu vs olanlar olmazsa sevinirim.
Benim aklımda Tenda V12 var ama daha sağlam ve sağlıklı bir modem tavsiyeniz varsa önerin. Şimdiden teşekkürler.
Tenda V12 1200 Mbps 4 Port 5 GHz VDSL2/ADSL2+ Modem en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
En ucuz Keenetic Extra DSL KN-2111-01TR 1200 Mbps VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Keenetic Extra DSL KN-2111-01TR 1200 Mbps VDSL2 Modem özelliklerini incele, 3.100,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Keenetic Extra DSL KN-2111-01TR 1200 Mbps VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Keenetic Extra DSL KN-2111-01TR 1200 Mbps VDSL2 Modem özelliklerini incele, 3.100,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Yeni İnternet sağlayıcısına geçeceğim. Türknet vermişti bir tane ama kiralık olduğu için gönlüm rahat olmuyor. Ben emaneti hiç sevemedim.
Comnet'e geçeceğim onlar da verir mi vermez mi biliyorum.
Haklısın ama türknetten ayrılıyorum. Ve kiralık modem olduğu için psikolojik olarak rahat edemiyorum. Üstüne su dökülse bana belkide daha yüksek fatura çıkaracaklar.
Not, Türknetten ayırılıyorum. Comnet'e geçeceğim onlar da modem veriyor mu vermiyor mu bilmiyorum işn aslı