1000TL monitörsüz sistem toplama

Bütçe
1000
Dostum istersen elimde kullanmadığım eski bir pc var. En son 2 sene önce falan kullandım. Cs:Go açıyordu ama Gta'dan emin değilim. İstersen sana gönderebilirim. Çok önü bir sistem değil ancak hem senin işini görür hem zaten bende boşta duruyor birine faydası dokunsun.

Doların gerçekten fırlaması çok kötü olmuş 3 sene önce bu fiyatlara iyi bir bilgisayar toplayabiliyordum ancak o zamanlar da param olmadığı için alamadım. Şimdi de akrabamdan hediye gelen direksiyon setini satıp almaya çalışıyorum o yüzden çok fazla bir bütçem yok toplayamazsak da nasip değilmiş der geçeriz.
Çok teşekkür ederim Core ama sizlere de yük olmak istemem.

Doların gerçekten fırlaması çok kötü olmuş 3 sene önce bu fiyatlara iyi bir bilgisayar toplayabiliyordum ancak o zamanlar da param olmadığı için alamadım. Şimdi de akrabamdan hediye gelen direksiyon setini satıp almaya çalışıyorum o yüzden çok fazla bir bütçem yok toplayamazsak da nasip değilmiş der geçeriz.
Çok teşekkür ederim Core ama sizlere de yük olmak istemem.
Estağfurullah kardeşim. Dediğim gibi istersen kardeşim birkaç parça gönderebilirim. Ekran kartı işe yaramaz ama işlemcisi i5 2. veya 3. nesil olması lazım. Kasası sağlam. Anakartta sağlam gibi duruyor bir de 4 GB RAM var. Sen buna bir tane 4 GB daha RAM eklersin. Bir de bir tane ekran kartı senin işini görür, az çok da oyun açar.

Merhaba kardeşler 7 yıllık bilgisayarım iyice yavaşladığı ve counter-Strike gibi bir oyunda bile 15 FPS aldığım için en azından 1000TL'ye sıkıntısız bir bilgisayar toplamaya karar verdim. Parçalar hakkında çok bilgili değilim o yüzden sizlere danışmak istedim. GTA 5'de 30 bir de CS:GO'da 40 50 FPS alan bir bilgisayar toplasam yeterli benim için. Parçalar ile uyumlu şeyler seçmeniz benim için daha iyi olur çünkü bütçem çok kısıtlı ve bu bütçeye biraz da olsun iyi bir bilgisayar toplamak istiyorum. Şimdiden yardımlarınız teşekkür ederim.

Bırak 2. eli süper mario sistemi bile toplayamazsın. Hele CS:GO'nun hali içler acısı olur.

Merhaba kardeşler 7 yıllık bilgisayarım iyice yavaşladığı ve counter-Strike gibi bir oyunda bile 15 FPS aldığım için en azından 1000TL'ye sıkıntısız bir bilgisayar toplamaya karar verdim. Parçalar hakkında çok bilgili değilim o yüzden sizlere danışmak istedim. GTA 5'de 30 bir de CS:GO'da 40 50 FPS alan bir bilgisayar toplasam yeterli benim için. Parçalar ile uyumlu şeyler seçmeniz benim için daha iyi olur çünkü bütçem çok kısıtlı ve bu bütçeye biraz da olsun iyi bir bilgisayar toplamak istiyorum. Şimdiden yardımlarınız teşekkür ederim.

GTA 5'te 1000 TL 30 FPS imkanı yok.

İtopya'dan 2300 TL'ye GTA 5 değil de mesela Zula'yı Full ayarlarda oynayabilirsin. CS'de açar ama öyle 80 90 FPS bekleme Max 55 FPS.

Gram altın alarak 4 aya bir 2000 TL PC toplarsın artıyor sonuçta. 😉 😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı