1000TL mouse ve mouse pad önerisi

Bütçe
1000 TL
=968, 02 TL.

=974, 99 TL.

Control - Speed arasında kaldım ben. Normalde düşük sens oynuyorum ama son zamanlarda mouse pad yetmediğinden yüksek sense geçtim o yüzden Control mü alsam diyorum ama Speed daha iyi olur gibi. Pek karar veremedim.

Hocam Control ile Speed mouse pad arasında bir fark yok deneyimlemiş biri olarak söylüyorum ikisi de yağ gibi akıyor ikisi de Speed şu an aktif olarak HyperX Fury s large 45x40 Speed mouse pad kullanıyorum 10 yıl geçsede değişeceğimi zannetmiyorum eline aldığında kalite koktuğunu anlıyorsun çok pürüzsüz tek kelimeyle mükemmel tavsiyem olur. Mouse olarak Zowie en iyi mouse üreticilerinden birisi eline uyanı seç.

o bütçelere çıkılıyorsa 50tl lik bir mousepad kullanma pişman olursun çoğu kişi mousepad diyip geçiyor.

Tutuş şekline göre 2 mousedan birini seçebilirsin G305 kullanıyorum memnunum 5 ayda 3 pil değiştirdim sadece günde minimum 12 saat açık.
Mouse pad Edge versiyonunu tavsiye ederim kenarı dikişsiz olunca zamanla açılma yapıyor.

Mouse pad SteelSeries QCK heavy large boyutunda olursa daha iyi olur diye düşündüm. Mouse olabiliyorsa kablosuz olursa daha iyi olur gibi ama sensör farkı ve tepkime farkı var mıdır kablolu ile arasında bilemiyorum o yüzden kararsızım, yardımcı olursanız sevinirim.

Elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen ona göre öneride bulunabiliriz.

Control - Speed arasında kaldım ben. Normalde düşük sens oynuyorum ama son zamanlarda mouse pad yetmediğinden yüksek sense geçtim o yüzden Control mü alsam diyorum ama Speed daha iyi olur gibi. Pek karar veremedim.

Speed öneriyorum ben düşük sens için, yüksek için Control daha uygun. Control bir pad kullanıyordum Speed'e geçtim daha fazla verim alıyorum şimdi. 180 ve 360 dönüşlerin oldukça kolaylaşacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı