1000TL PC önerisi

Ekran kartı HD 5450'yi parçalıyor. Bu fiyata büyük ihtimalle daha iyisini bulamaz.

Geriye kalan parayla SSD bile alınabiliyor. PSU'da fena değil gibi. Bence de bunu almalı. Artan 250 TL ile de bu SSD alınabilir.

Geriye kalan parayla SSD bile alınabiliyor. PSU'da fena değil gibi. Bence de bunu almalı. Artan 250 TL ile de bu SSD alınabilir.

Evet bu da bir seçenek. Ben daha fazla depolama olsun diye HDD dedim. Kendi tercihi.
Evet bu da bir seçenek. Ben daha fazla depolama olsun diye HDD dedim. Kendi tercihi.

Hocam attığıınız SSD SATA 3.Anakart SATA 2 destekliyor. Daha düşük hızlar alır.

Benim tavsiyem 1 TB HDD alması yönünde. 2. elleri 200 TL gibi fiyatlara satılıyor. Geçen haftalarda 1 TB HDD aldım 125 TL'ye. Bad sector yok. 300 Mb/s okuma hızı var.

Bende onu dedim. Düşük sistem için depolama olması taraftarındayım. SSD abartı kaçar. Ama isterse 120 GB modelinden alabilir. Para artıyor sonuçta.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı