TeknoHe
Decipat
- Makaleler
- 1
750 TL'ye iyi bir sistem buldum. Eğer hala satılıksa ve arkadaş kontrol e izin verirse kesinlikle bu paraya değecek bir PC.
Link atar mısınız?
750 TL'ye iyi bir sistem buldum. Eğer hala satılıksa ve arkadaş kontrol e izin verirse kesinlikle bu paraya değecek bir PC.
Link atar mısınız?
Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da
Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ekran kartı HD 5450'yi parçalıyor. Bu fiyata büyük ihtimalle daha iyisini bulamaz.Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da
Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Geriye kalan parayla SSD bile alınabiliyor. PSU'da fena değil gibi. Bence de bunu almalı. Artan 250 TL ile de bu SSD alınabilir.
![]()
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Evet bu da bir seçenek. Ben daha fazla depolama olsun diye HDD dedim. Kendi tercihi.
Geriye kalan parayla SSD bile alınabiliyor. PSU'da fena değil gibi. Bence de bunu almalı. Artan 250 TL ile de bu SSD alınabilir.
![]()
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Satıcıya mesaj attım çözülebilecek sorunlar varsa arkadaşım alacak, teşekkürler.Ekran kartı HD 5450'yi parçalıyor. Bu fiyata büyük ihtimalle daha iyisini bulamaz.Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da
Satıcıya mesaj attım çözülebilecek sorunlar varsa arkadaşım alacak, teşekkürler.
Anlaştığınız zaman buraya yazın. Birkaç ekleme olacak o sisteme.
Benim tavsiyem 1 TB HDD alması yönünde. 2. elleri 200 TL gibi fiyatlara satılıyor. Geçen haftalarda 1 TB HDD aldım 125 TL'ye. Bad sector yok. 300 Mb/s okuma hızı var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.