1000TL PC önerisi

@eren ersagun kavak nefret edenler iş başında. Kızgın atmanın amacını anlayamadım.

Attığın PC önerisi gerçekten berbat. Başka öneri atan olmuş, onu beğendim. Onun attığı öneri i5 1. nesil. Seninki aynı fiyata Core 2 Duo. Yani seninki daha eski. Seninki daha eski olduğu için, seninkinin bozulma oranı daha yüksek. Bende oranları kullanarak senin önerini beğenmedim. O yüzden kızgın attım

Son düzenleme:

1. si işlemci kolay kolay bozulan bir parça değildir. 2003'de toplanan bir bilgisayarım vardı. İşlemcisine hiç acımadan overclock yaptığım halde hala çalışmaya devam ediyor. Sanırım oranları çok yanlış anlamışsın bu araba değil ki kilometre artınca motor bozulsun.

Ben seninle tartışmak istemiyorum. Tartışalım istiyorsan başka konu açabilirsin. Ve link atabilirsin. Ancak ihtiyacı olan kişinin öneriler almak için çevrimiçi ortamda paylaştığı bu konuyu, ihtiyacı olan kişinin önerilere ulaşmasını zorlaştırmak yerine, bu konuyu bitirme talep ediyorum.

Bir keresidne 1200 TL'ye 3 GB ekran kartlı 8 GB RAM ve AMD 3500 APU sistem bulmuştum link atabilirim tabi satılmadıysa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…