S
Anladım. Üzgünüm ama tercihler yanlış olmuş. Anakartın önü açık değil. İşlemci ise günümüz şartlarında güçlü sayılmaz. Piyasadaki RTX ekran kartlarına bütçe ayırabileceğinizi düşünüyorsanız ileride B550 anakart alın, Ryzen 4000 serisi çıkınca işlemci alın güçlü bir tane. En son da ekran kartı takabilirsiniz, benim aklıma bu geliyor. Bu arada soket desteğinin 4000 serisi ile birlikte sona ereceğini belirtmek isterim.Ben tuğla tuğla koyuyorum anakartı 1 ay önce sıfır aldım. Ryzen 3 ikinci el 200TL'ye bulunduğum ilde aldım. RAM'ları sıfır aldım yani demek istediğim elimde nakit oldukça yükseltiyorum.
Şu sonda dediğiniz cümlenin "Rampage kullanıyorum x süredir hiç sıkıntı yaşamadım" cümlesiyle aynı. Sen yaşamadın diye o adam da yaşamayacak değil. Nvidia driver konusunda çok iyi bir firma. 2020 uılında açılmış konu istiyorsanız da atarım sıkıntı yok.attığınız konuların hepsi 2019'da kalmış. Bence daha fazla zorlamayın 2019 Ocak ayından beri RX 570 kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
Yeni yeni çözülmeye başlandı. Verdiğim örneği tam anlatamadım sanırsam neyse boşverin. Konu kapansın.@Silinen üye Nvidia sürücüler konusunda AMD'den daha iyi ancak birinde sorun çıkma olasılığı %1 iken diğerinde %30 değil. Şu anda sorunların önemli bir kısmı çözülmüş durumda. RX kart almamak için bir sebep yok şu an. Verdiğiniz örnekle de aynı mantık değil. AMD kartlarda sorun çıkma ihtimali biraz daha fazla sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.