1000TL ye F/P kablosuz mouse tavsiyesi

Bütçe
750-1250TL

feroks0

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar. Halihazırda kullandığım mouse Razer Deathadder Essential ve bir süredir scroll’unun bozuk olması oldukça can sıkıcı olmaya başladı. Bundan dolayı, belirttiğim bütçe aralığında fiyat/performans bir mouse arıyorum. Boyutu küçük olmazsa sevinirim. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Aigo M80, VXE R1 SE, ATK A9. Bunlara bi göz at.

Aigo GM80 daha düşük bütçelerde tercih edilmeli. ATK A9 alın küçük gelmez

Merhabalar. Halihazırda kullandığım mouse Razer Deathadder Essential ve bir süredir scroll’unun bozuk olması oldukça can sıkıcı olmaya başladı. Bundan dolayı, belirttiğim bütçe aralığında fiyat/performans bir mouse arıyorum. Boyutu küçük olmazsa sevinirim. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Bütçe çıkarsa:

N11 indirim veriyor, sepetimde 200 liralık indirim var mesela sende herhangi bir indirim varsa bunu al atk leşinden daha iyi. Aula SC680 26000 Dpı 7 Tuşlu Kablosuz Optik Gaming Oyuncu Mouse Pembe Fiyatları ve Özellikleri

Tavsiye için teşekkürler. Ancak ATK A9 yanında R1 SE+ de öneren arkadaşlar var. İkisi de benzer fiyat ve görünümdeler. Bu durumda hangisini almalıyım sizce?

R1 SE küçük bir mouse @egemebb hocamın attığı daha iyi olacaktır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı