1000'TL'den 10.000TL'ye kadar alınabilecek monitörler

MuroRado

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara / Keçiören
Bu önereceğim monitörler benim araştırıp beğendim monitörler iyi veya kötü demiyorum ama birçoğu F/P üründür. Alınabilir mi orası size kalmış ama bence 3000 TL üstü alınabilir. Olacak fikirlerinizi belirtebilirsiniz "Saygı Çerçevesi" içinde.

2.El ürün değildir hepsi sıfır üründür önereceklerimin.

1000 TL (Bu fiyat bandındaki monitörler oyun için uygun değildir 2.Monitör olarak alabilirsiniz).

2000 TL(Bu fiyat bandındaki monitörler oyun için uygun değildir 2.Monitör olarak alabilirsiniz).

3000 TL

4000 TL

5000 TL (burada 2 Monitör paylaşacağım birisi Hz yüksek ama VA Panel, Ötekisi IPS Panel Hz Düşük Seçim sizde)

6000 TL

7000 TL

8000 TL

9000 TL

10000 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
1 Tanesi hariç sadece 1080p monitörler önermişsiniz, neredeyse hepsi 27 inç ancak 1080p.
Daha düşük inç olsa daha iyi olabilir, pixel sayar yoksa.

@Silinen üye Sizin fikriniz nedir?

Bu önereceğim monitörler benim araştırıp beğendim monitörler iyi veya kötü demiyorum ama birçoğu F/P üründür. Alınabilir mi orası size kalmış ama bence 3000 TL üstü alınabilir. Olacak fikirlerinizi belirtebilirsiniz "saygı çerçevesi" içinde.

2.el ürün değildir hepsi sıfır üründür önereceklerimin.

1000 TL (bu fiyat bandındaki monitörler oyun için uygun değildir 2.monitör olarak alabilirsiniz).

2000 TL(bu fiyat bandındaki monitörler oyun için uygun değildir 2.monitör olarak alabilirsiniz).

3000 TL.

4000 TL.

5000 TL (burada 2 monitör paylaşacağım birisi Hz yüksek ama VA panel, ötekisi IPS panel Hz düşük seçim sizde)

6000 TL.

7000 TL.

8000 TL.

9000 TL.

10000 TL.

Hocam 2K birkaç öneri daha var mıdır?

Örneğin 5K bütçem var 7K bütçe monitör alırsam ne gibi avantajım olur?
1080p Valorant CS PUBG vb. oyunları en akıcı ve hızlı şekilde oynatmaları için neye göre seçiyoruz

Örneğin 5K bütçem var 7K bütçe monitör alırsam ne gibi avantajım olur?
1080p Valorant CS PUBG vb. oyunları en akıcı ve hızlı şekilde oynatmaları için neye göre seçiyoruz
Monster lara bak. televizyonda çıkıyor kötü olma olasılığı yok riske atma Aoc/Asus ile.

1080p şu anlık en iyi monitörlerden ben bile 720p kullanıyorum ne alaka anlamadim yani

1080p şu anlık en iyi monitörlerden ifadesini anlamadım, şu an alacağınız monitörlerin neredeyse hepsi 1080p.
1080p standarttır, siz ya çok eski bir monitör kullanıyorsunuz, ya da laptop kullanıyorsunuz.

1500-2000'de bulunan 1080p monitörleri 10k bütçede alınmaması gerektiğini söyledim, ekran büyüdükçe çözünürlükte artmalı, yoksa ekrandaki pikselleri sayar.

Monster'lara bak. Televizyonda çıkıyor kötü olma olasılığı yok riske atma Aoc/Asus ile.

Monster tamamen kötü monitör üretiyor, sırf televizyonda çıkıyor diye iyi mi oluyor o monitörler? :D

1080p şu anlık en iyi monitörlerden ifadesini anlamadım, şu an alacağınız monitörlerin neredeyse hepsi 1080p.
1080p standarttır, siz ya çok eski bir monitör kullanıyorsunuz, ya da laptop kullanıyorsunuz.

1500-2000'de bulunan 1080p monitörleri 10k bütçede alınmaması gerektiğini söyledim, ekran büyüdükçe çözünürlükte artmalı, yoksa ekrandaki pikselleri sayar.
saymaz 1080 piksel var nasıl saysın? 720 olsa anlarım da dalga geçiyorsunuz sanırım. Bilgim yok ama.

Monster lara bak. televizyonda çıkıyor kötü olma olasılığı yok riske atma Aoc/Asus ile.
Monster almam , adamlar hazır sistem çıkarıyor rtx 4060 var 50-60k ya satıyorlar.
Zaten bir kaç monitör buldum da şu tarz bir şey mesela
Şimdi bunu almak ile üzerine 1000 koyarak aldığım monitör arasında ya da daha uyguna aldığım arasında çok fark olacak mı

Saymaz 1080 piksel var nasıl saysın? 720 olsa anlarım da dalga geçiyorsunuz sanırım. Bilgim yok ama.

Hayır, dalga falan geçmiyorum.
27 inç 1080p monitör kullanırsanız ekrana dikkatli baktığınızda kare kare pikselleri görebiliyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı