1000'TL'den 10.000TL'ye kadar alınabilecek monitörler

1080p şu anlık en iyi monitörlerden ifadesini anlamadım, şu an alacağınız monitörlerin neredeyse hepsi 1080p.
1080p standarttır, siz ya çok eski bir monitör kullanıyorsunuz, ya da laptop kullanıyorsunuz.

1500-2000'de bulunan 1080p monitörleri 10k bütçede alınmaması gerektiğini söyledim, ekran büyüdükçe çözünürlükte artmalı, yoksa ekrandaki pikselleri sayar.

Monster tamamen kötü monitör üretiyor, sırf televizyonda çıkıyor diye iyi mi oluyor o monitörler? :D
Televizyona çıkmak için iyi ürün olduğunu kanıtlamak gerekiyor . 80+ sertifikası bile var nasıl reklam versinler yoksa ?

Televizyona çıkmak için iyi ürün olduğunu kanıtlamak gerekiyor. 80+ sertifikası bile var nasıl reklam versinler yoksa?

80+ sertifikası mı var monitörlerde? Paran varsa reklam verirsin.
İyi ürün olduğunu kanıtlamasına falan gerek yok, forumda az araştırma yapsanız Monster'lerin ne kadar sıkıntılı ürünler olduğunu görürsünüz.

80+ sertifikası mı var monitörlerde? Paran varsa reklam verirsin.
İyi ürün olduğunu kanıtlamasına falan gerek yok, forumda az araştırma yapsanız Monster'lerin ne kadar sıkıntılı ürünler olduğunu görürsünüz.
Performans güçlü olunca 80+ oluyor.

Monster almam , adamlar hazır sistem çıkarıyor rtx 4060 var 50-60k ya satıyorlar.
Zaten bir kaç monitör buldum da şu tarz bir şey mesela
Şimdi bunu almak ile üzerine 1000 koyarak aldığım monitör arasında ya da daha uyguna aldığım arasında çok fark olacak mı
Hz çok güzel ama MS 0.5 olsa kesinlike bunu koyardım 6kya.

1080p şu anlık en iyi monitörlerden ifadesini anlamadım, şu an alacağınız monitörlerin neredeyse hepsi 1080p.
1080p standarttır, siz ya çok eski bir monitör kullanıyorsunuz, ya da laptop kullanıyorsunuz.

1500-2000'de bulunan 1080p monitörleri 10k bütçede alınmaması gerektiğini söyledim, ekran büyüdükçe çözünürlükte artmalı, yoksa ekrandaki pikselleri sayar.

Monster tamamen kötü monitör üretiyor, sırf televizyonda çıkıyor diye iyi mi oluyor o monitörler? :D
Ekran kartına bağlı olduğunu düşünüyorum ben 4090-4080 vb yoksa 2K olsa ne olucakki 4060 ti 4070 arası ekran kartları için öneri yaptım burda sadece 4060 tide 27 inç AOC ve ASUSTA pixel belirgin olmuyor o monitör kullandığı panel tipine bağlı attıklarımın 1 tanesi hariç hepsi IPS panel 10kya bence bu alınır fps oyunu için 27 inç çok büyük ama hikaye oyunlarında zevkle oynana bilmesi için onu önerdim birde dik durma açısı olduğu için tatlı olduğunu düşünüyorum.

G244pf E2 alinabilir bir model degil. Kotu bir kontrast oranina ve maksimum parlakliga sahip. Diger monitorler kotu degil lakin cok da albenisi olan modeller degil.

Artık monitörlerde pek konstart özelliğine dikkat etmiyorlar çok da gerek kalmıyor sizin de bildiğiniz gibi NVIDIA bütün bunları sağlıyor dediğim gibi çoğu F/P ürün lakin en iyi bunlar demedim daha iyileri illaki vardır sende bir monitör atarsın onunda daha iyisini bulunup atılır sürekli piyasa değişiyor yeni monitörler çıkıyor ben Rampage, gambooster gibi markalardan almaktansa bu modelleri almaları için öneride bulundum ha iyidir kötüdür o kullancıya bağlı kullanım amacına bağlıdır.

Bana deseklerki monitörleri kendi içlerinde sırala.

-AOC
-MSI
-Odeasy
-Dell

Şeklinde bir sıralama yaparım benim için budur sen MSI'1'de seversin ben 2'de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı